Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyakori erős, szúró érzés a...

Gyakori erős, szúró érzés a mellkasomban. Másnak volt hasonló?

Figyelt kérdés

Azt gondolom, hogy nem a szívem szúr, hanem beszorul a levegő. ( mindig ugyanott, bal oldalon)

De napjában többször, kb 1,5-2 hete. És elég erős a fájdalom, levegőt is fáj venni olyankor.

De ez maximum 5 percig tart, aztán eltűnik, mintha semi nem lett volna.

8+5 hetes vagyok.

Másnak volt hasonló?

2013. jún. 17. 10:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Megesik az ilyesmi,de egy általános orvosi kivizsgálás nem árt azért. Nem ritka egy kis beszorult levegő, és a fájdalom ellenére nem veszélyes. Ha ez tényleg levegő. Egy ekg, mellkasi hallgatózás még terhesen is belefér. Szerintem látogass el dokihoz. Biztos semmi nagy gond nincs, csak a biztonság kedvéért.
2013. jún. 17. 10:42
 2/4 A kérdező kommentje:

EKG-n ma voltam pont, szerintem ott nem volt semmi extra.

De majd mondom a dokimnak is...

2013. jún. 17. 11:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem stressz. Nekem a torkomban volt gombóc az első terhességemnél elég sokáig. Aztán elmúlt...

Nyugi, a terhesség sok különös dolgot tud produkálni! :)

2013. jún. 17. 15:51
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem igazán érzem magam stresszesnek.

Mindenesetre majd megkérdezem a dokit.

2013. jún. 18. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!