Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem érzem még mozogni a...

Miért nem érzem még mozogni a babát?

Figyelt kérdés
2. baba 18 hetes vagyok de kicsit kisebb, olyan 16,5 hetesnek felelnek meg a méretei. Pocakom sem látszik még. Lehet attól hogy valójában kisebb a baba?
2014. ápr. 10. 15:06
 1/4 anonim válasza:
Szia!Attol is fugg, hogy a mehlepeny, hogy helyezkedik el.Nekem a mellso falon, es allitolag igy kesobb fogom erezni a baba mozgasat.Igaz meg csak a 14.hetben vagyok :)
2014. ápr. 10. 15:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem hátsó fali.
2014. ápr. 10. 15:26
 3/4 anonim ***** válasza:
lehet attól, persze, ha hátsó fali eleve később kell érezned, amúgy nekem sem mozgott kb 21 héten éreztem először, és mivel nekem is kisebb a babó, akkor feleltem meg egy 20 hetes terhességnek egyébként.
2014. ápr. 10. 15:37
 4/4 anonim ***** válasza:

mindhárom gyermekemnél hátsó fali volt a lepény.

Az elsőt 15. héten , a másodikat 21. héten és a harmadikat 15. héten éreztem először mozogni

2014. ápr. 10. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!