17+1 hetes vagyok,2 hete erzem mozogni, masodik Gyermekunk lenne. Eddig mindennap ereztem hajnalban vagy este a picit most meg eltunt 4. Napja. Mit csinaljak, hogy mocorogjon vegre?
Tegnap kolaztam csokiztam, ma reggel kave (sose iszom ilyeneket) csiposet ebedeltem, pocak csesztetes lokdoses, de semmi... Holnap mehetek a dokimhoz, de mar tuti, hulyenek nez... Ma a telefonban azt mondta, hogy van olyan aki meg ilyenkor boven nem is erzi a picit es lehet belmozgas volt (rutinos vagyok... Nem tevesztem ossze a belmozgast a magzatmozgassal)
Eleg panikolos vagyok mar, ez a 4. Terhessegem es sokkban vagyok, hogy nehogy vele is baj legyen!
"masodik Gyermekunk lenne"
WTF?? Mi az hogy LENNE?
Egyébként ha úgy érzed gond van akkor menj kórházba.
-.-"
Tudtad ertelmezni ugy sejtem...
Ha vetted a faradtsagot vigig olvasni a kerdesem...
A lenyeg az, hogy ki mivel veszi ra a picit a mocorgasra....
Ha holnapig nem ad jelet dokinal kezdek reggel 8kor. Fiam is sokszor tunt el 34. Hettol nem is mozgott semmit csak mikor csuklott, 2 naponta uh-on voltam a 42. Hetig...
Igaz, nekem az első babám, de a 16. héttől éreztem. Én is tiszta pánik voltam, ha nem éreztem 2 napig. Ilyenkor meghallgattam a szívhangját, de ahhoz szerintem nagyobb bátorság kellett (párom megígértette velem, hogy nem esem kétségbe, ha nem lesz meg a szívhang egyből).
Szerintem az az igazság, hogy mocorog a babád, de olyan helyen, ahol nem érzed. Olyan jól el tudnak ám bújni, hogy le a kalappal. :) Biztos vagyok benne, hogy minden rendben van Veletek. Egyébként a lepényed hol tapadt meg, mellső falon? Mert akkor pláne ritkábban érezni. Én a 20. hétig a köldökömtől lefele csak enyhe cirógatást éreztem, azt is csak akkor, ha nagyon figyeltem.
Nálunk a csoki vált be, illetve ha fekve iszom. Érdekes módon, akkor egyszerre bejelentkezik, de pl. most a szőlő váltotta ki a rúgásokat.
Ma kb. délután 2-ig én sem éreztem a mozgását, pedig már nagyobbacska, 24 hetes.
Minden jót Nektek!
En is fel oraja neztem meg a szivhangjat a babamnak,mert 2 napja nem erzem a mozgasat.18+2 vagyok,harmadik baba...
Ne aggodj,ugy latszik csak kicsit lustabbak most!Minden rendben van!!
Koszi a valaszokat Nektek is! :)
Nekem a szivhanghallgatoval sose jott ossze megtalalni...
Fiam hasznalja mert tetszik neki ahogy ver a szive es mondogatja hogy bim-bum bim-bum...
Lehet csak lustacska.
Egyetlen egy mozdulatot ereztem tole este es nem tobbet...
Hatso fali a lepeny! Fiammal elsofali volt es 14 hetesen ereztem mar Ot! Mindenki azt mondta, hogy kizart mert tul pici es 18. Heten mar gondolkoztam, hogy na azert a beleim igy sose mozogtak es tuti nem az!
Ugye- ugye? :)
Nem mindig lehet őket "becsapni" egy kis kólával meg ilyesmikkel. Ha nekik éppen napokig aludni támad kedvük, akkor semmi sem tartja őket vissza. :)
3-as voltam.
Igazatok volt szerencsere :))
Koszi a nyugtatast! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!