Ártottam ezekkel a kisbabámnak?
3 hónaposan hajat festettem, miközben csináltuk maszk volt rajtam hogy ne lélegezzem be, de amikor mostam le és behajoltam a kádba szörnyen elszédültem és rosszul lettem ezért beguggoltam a kádba, de ahogy mostam le a hajam lejött róla ugye a festék és a víz amiben ültem tiszta pirosas volt a festék miatt. Attól félek hogy esetleg hüvelyen keresztül juthatott fel a babámhoz vagy nem tudom... :(
A másik pedig hogy övet hordtam sokáig, mert egész 3 hónap alatt hánytam és fogytam 4 kg így csak övvel tudtam felvenni a nadrágjaimat.
Félek, rettegek hogy ezekkel ártottam a babámnak :( Most vagyok 12 hetes és 3 napos.
csatlakozom az előttem szólóhoz, még picike a pocid, a babó is, olyan mint egy kis csepp az űrben, a méhed a magzatvíz kitűnően védi, az övvel gyakorlatilag nem tudsz ártani neki :) (sokan pl. biztonsági övvel vezetnek 9. hónapos korukig és nem lesz baja a babónak)
szóval ne aggódj ezen. a méhszáj pedig valóban zárt, ha nem lenne az, gondolj bele mennyi kórokozó jutna be pl. fürdésnél a csapvízben, vagy nyilvános fürdőkben. A természet a legjobb védőangyal :)
Nem, semmi baja se lesz a babának! :)
Én is festettem a hajam két havonta (mert amúgy nagyon csúnya lettem volna...:(
Én a 20. hétig hánytam, és 5 kg mínuszom lett a 20. hétre. A lányom 3,5 kg-mal született 39. hétre és makkegészséges 5 éves :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!