Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ártottam ezekkel a kisbabámnak?

Ártottam ezekkel a kisbabámnak?

Figyelt kérdés

3 hónaposan hajat festettem, miközben csináltuk maszk volt rajtam hogy ne lélegezzem be, de amikor mostam le és behajoltam a kádba szörnyen elszédültem és rosszul lettem ezért beguggoltam a kádba, de ahogy mostam le a hajam lejött róla ugye a festék és a víz amiben ültem tiszta pirosas volt a festék miatt. Attól félek hogy esetleg hüvelyen keresztül juthatott fel a babámhoz vagy nem tudom... :(

A másik pedig hogy övet hordtam sokáig, mert egész 3 hónap alatt hánytam és fogytam 4 kg így csak övvel tudtam felvenni a nadrágjaimat.

Félek, rettegek hogy ezekkel ártottam a babámnak :( Most vagyok 12 hetes és 3 napos.

2014. ápr. 9. 13:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Zárt méhszájon keresztül nem juthatott fel általában 3hóra záródik. Amúgy meg kipárnázott helye van az övvel se csinálhattál bajt :)
2014. ápr. 9. 13:42
 2/6 anonim ***** válasza:

csatlakozom az előttem szólóhoz, még picike a pocid, a babó is, olyan mint egy kis csepp az űrben, a méhed a magzatvíz kitűnően védi, az övvel gyakorlatilag nem tudsz ártani neki :) (sokan pl. biztonsági övvel vezetnek 9. hónapos korukig és nem lesz baja a babónak)

szóval ne aggódj ezen. a méhszáj pedig valóban zárt, ha nem lenne az, gondolj bele mennyi kórokozó jutna be pl. fürdésnél a csapvízben, vagy nyilvános fürdőkben. A természet a legjobb védőangyal :)

2014. ápr. 9. 13:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia, szerintem sincs miért aggódnod, amúgy én is ilyen vagyok, már attól bűntudatom van, hagy óriásit tüsszentek és begörcsölök. Nem szabad ijedezni, stramm kis gyerekek, nagyobb dolgoknak kell történnie jóval, hogy árthass neki.
2014. ápr. 9. 13:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem, semmi baja se lesz a babának! :)

Én is festettem a hajam két havonta (mert amúgy nagyon csúnya lettem volna...:(

Én a 20. hétig hánytam, és 5 kg mínuszom lett a 20. hétre. A lányom 3,5 kg-mal született 39. hétre és makkegészséges 5 éves :)

2014. ápr. 9. 13:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezekkel nem, de a felesleges stresszelés viszont árthat. Próbálj lazábban hozzáállni, mert így csak adrenalint tolsz belé, ami az idegrendszer fejlődősének nem tesz jót, ha állandó jelleggel kapja.
2014. ápr. 9. 13:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon köszönöm nektek! Ez az első terhességem szóval nagyon nem értek még sok mindent, de most nagyon megnyugtattatok! Köszönöm!!
2014. ápr. 9. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!