Részlegesen levált méhlepény? Agykárosodás?
az én lepényem is levált részlegesen, 3 hét alatt tapadt csak vissza.
Ha nem fejlődik a baba, de él és azért csak kap tápanyagot, akkor nem feltétlenül kell károsodni az agyának.
Nekem a 13-14-15 héten volt leválva a lepényem.
Nagyon fontos, hogy szedjél 3x2 magneB6-ot, 1000mg C vitamint és sokat igyál, nagyon sokat!!! És feküdjél, mert a fekvés csodákat tesz a lepénytapadásért!!!!!!!
Fel a fejjel, ne is gondolj arra, hogy károsodott a babád agya!
Szerintem azért nem lépnek a dokik, mert ők sem tudják mi legyen. HIszen, ha van esély arra hogy visszatapad és egészséges a baba akkor milyen jogon vennél el a babádat. De agykárosodással születni meg nagyon komoly és borzasztó dolog. De mivel szemben áll a kettő egymással nem tudják mi legyen. De huszon eleje hétig elvehetik fejődési rendellenesség miatt, ez nem abortusznak minősülne.
Esetleg Dr Hajdú Krisztinához elmehetnél, állítólag ő a legjobb, én voltam nála, de szerencsére nálunk nem volt semmi komplikáció, de profinak tűnt szerintem is. Istenhegyin rendel.
Az hogy el van maradva, olyat szoktak mondani általában 2 hét szokott lenni, sokaktól hallottam hogy el van maradva a babájuk 2 héttel, de állítólag nem gond. Nekem ilyet sosem mondtak, így nem tudom, de úgy volta vele, ha mondanak akkor nem érdekel, mert körülöttem sem lett semmi gond. Állítólag nem egyformán fejlődnek ezért lehet eltérés, de 2 hét nem gond az orvosok szerint sem.
Pihenj sokat hátha tényleg visszatapad.
Viszont ha annyira táplálja,hogy nem hal meg, az nem hangzik jól, mert egyre több tápanyag fog kelleni, hiszen egyre nagyobb lesz, gondold el micsoda növekedés indul be, hogy születési nagysága akár 50cm legyen.
De reméljük minden rendben lesz!
Szia.. Huh szörnyű lehet, de Én is az utolsó utáni pillanatig reménykednék..
A helyzethez képest próbálj meg csak pozitív gondolatokat táplálni, beszélgess a babával és lehet kicsin furcsán hangzik, de a placentával is hogy tapadjon vissza. Én hiszek a gondolat erejében.. Próbáld ki :) Kitartást és Gondolok rád!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!