Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit jelent, hogy 3 cm tág...

Mit jelent, hogy 3 cm tág vagyok? Mennyi van még hátra?

Figyelt kérdés
ma voltam dokinál és mondta,hogy már 3 cm tág a méhszájam, 37 hetes vagyok, és az nst is gyenge, de rendszeres fájásokról számolt be. mire számítsak? lehet már holnap babázni fogok? vagy még egy hetem is lehet hátra? tapasztalatok?
2014. ápr. 8. 15:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem hallottam még centiben, a három ujjnyival én már a szülőszobán voltam.
2014. ápr. 8. 15:33
 2/5 anonim ***** válasza:

1 ujj kb. 2 centi.

Akármi lehet még.

2014. ápr. 8. 15:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez kb. másfél ujjnyi. Nekem a 37. héten volt egy ujjnyira nyitva a méhszájam, és már a 36. héttől mutatott az nst gyenge, de rendszeres fájásokat, végül 39+2 naposan folyt el a magzatvíz. Ez alapján akár ma este is szülhetsz, de akár hetek múlva is.
2014. ápr. 8. 15:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Ennyi hetesen nekem egy ujjnyi volt, azzal még hagytak hazamenni. Mikor mentem szülni ennyi volt, mikor felvettek az osztályra.
2014. ápr. 8. 16:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ennyi idősen pontosan ugyanennyire voltam nyitva, de simán kihúztam a 40. hétig. (Szülés előtt 1 nappal 3 ujjnyira, azaz 6 cm-re voltam nyitva.) Ez szerintem ember függő, ha rendszeresek a fájások, akár szülhetsz is 1-2 napon belül, de lehet, hogy épp csak jóslóid voltak az nst-n. Akár a végéig is kihúzhatod. Amúgy ha a vége felé egyre inkább nagyobbra nyílik a méhszáj, az szerencse, mert a tényleges vajúdásod kevesebb idő lesz. Az én 3 ujjnyimmal kereken 2 óra volt a szülés, a legelső fájástól számítva.

2014. ápr. 8. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!