Mit jelent, hogy 3 cm tág vagyok? Mennyi van még hátra?
Figyelt kérdés
ma voltam dokinál és mondta,hogy már 3 cm tág a méhszájam, 37 hetes vagyok, és az nst is gyenge, de rendszeres fájásokról számolt be. mire számítsak? lehet már holnap babázni fogok? vagy még egy hetem is lehet hátra? tapasztalatok?2014. ápr. 8. 15:32
1/5 anonim válasza:
Nem hallottam még centiben, a három ujjnyival én már a szülőszobán voltam.
2/5 anonim válasza:
1 ujj kb. 2 centi.
Akármi lehet még.
3/5 anonim válasza:
Ez kb. másfél ujjnyi. Nekem a 37. héten volt egy ujjnyira nyitva a méhszájam, és már a 36. héttől mutatott az nst gyenge, de rendszeres fájásokat, végül 39+2 naposan folyt el a magzatvíz. Ez alapján akár ma este is szülhetsz, de akár hetek múlva is.
4/5 anonim válasza:
Ennyi hetesen nekem egy ujjnyi volt, azzal még hagytak hazamenni. Mikor mentem szülni ennyi volt, mikor felvettek az osztályra.
5/5 anonim válasza:
Szia!
Ennyi idősen pontosan ugyanennyire voltam nyitva, de simán kihúztam a 40. hétig. (Szülés előtt 1 nappal 3 ujjnyira, azaz 6 cm-re voltam nyitva.) Ez szerintem ember függő, ha rendszeresek a fájások, akár szülhetsz is 1-2 napon belül, de lehet, hogy épp csak jóslóid voltak az nst-n. Akár a végéig is kihúzhatod. Amúgy ha a vége felé egyre inkább nagyobbra nyílik a méhszáj, az szerencse, mert a tényleges vajúdásod kevesebb idő lesz. Az én 3 ujjnyimmal kereken 2 óra volt a szülés, a legelső fájástól számítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!