Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meg 2 het van hatra a havi...

Meg 2 het van hatra a havi verzesig, de reggeltol olyan mintha mar ma megjonne, mert gyanugy faj a derekam. Lehet terhessegnek a jele?

Figyelt kérdés
Ugyanis nem vedekezunk semmivel mert babat szeretnenk mar vegre. Az utolso verzes okt 25 en volt, de kevesebb verzessel.
2013. nov. 10. 13:23
 1/5 anonim ***** válasza:
inkább azért van mert peteérsed van.
2013. nov. 10. 13:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Gondolom tudod, hogy menzesz előtt két héttel kell összebújni, mert akkor van esély leginkább a gyerekre. Szerintem még nem vagy terhes csak peteérésed van. Ha korábban sem védekeztetek már, tehát október 25.-előtt akkor talán lehetsz terhes, bár ha véreztél, kicsi az esélye

Ha gondolod, csinálj tesztet és megtudod. Drukkolok!

2013. nov. 10. 13:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Most van peteérésed valószínű, azt érzed. Nekem is úgy fáj 1-2 napig a ciklus közepén, mintha meg akarna jönni, akkor van peteérésem. Ma legyetek együtt, ha tudtok. Szorítok :-)
2013. nov. 10. 13:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom nektek a valaszokat. Tegnap este voltunk egyutt,s en szeretnem ma is, de ha a parom faradtan jon haza, akkor o nem akarja szerintem.
2013. nov. 10. 13:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Én annyiból megcáfolnám ami előttem írtak, hogy nem mindig ugyanakkor van peteérés, és nem feltétlenül a ciklus közepén. Én a ciklus 7. napján estem teherbe, 3 hétig volt "mindjárt megjön" érzésem, végül csak nem jött meg, baba lett belőle. Hogy pont te miért érzed úgy nem tudhatjuk, talán baba vagy peteérés. Hamarosan kiderül. Szorítok, és kérlek írd meg mi lett! :)
2013. nov. 10. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!