A gyomorégés elmúlik egy idő után, vagy a terhesség végéig tart? 26 hetes vagyok és eléggé szenvedek tőle.
Szia! Nekem a 14. héttől volt gyomorégésem és esténként még savat is hánytam :((( A Rennie nem segít, de a homeó bogyó sokat enyhített. Egyébként azt mondják a nagy babák és a hosszú hajú gyerekek okoznak sav bántalmakat az anyukájuknak. Én kicsi babát szültem (2480g és 45cm) De 4 centis sűrű fekete hajjal született :)))))))))
Boldog babavárást!
Szerintem a baba hajának hosszával összefüggésbe hozni a savat egy nagy butaság, csak babona, semmi köze a gyomrunkhoz.
Az első hónapokban a baba mérete sem befolyásolja, a végén persze már kiszorítja a helyet és az ronthat a helyzeten. Egyébként pedig hormonális oka van az elején, olvass utána, bár attól nem lesz jobb :( Én is régóta szenvedek tőle, mindhárom terhességem alatt volt. Nekem a Rennie segít.
Ja persze, a kérdésed: igen, végig várható, sőt, valószínűleg rosszabb lesz, ahogy egyre kisebb lesz a helye a gyomornak.
1 teáskanál almaecet 1-2 dl vízhez, és azt szépen elkortyolgatni. Egyébként még jó rá a háztatási keksz, kétszersült. HA szánsz rá egy kis pénzt, akkor egy svájci port is tudok ajánlani, BASICO a neve, a neten megvehető.
remélem ezekkel segítségedre voltam.
(32 hetes mami)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!