Lehetséges, hogy a terhesség elején folyamatos
gyomorégés és savasodás jelentkezik?
Figyelt kérdés
Soha nem volt se gyomorégésem,se savam,de most...!
Folyamatosan jön vissza a savam,csak úgy marja a torkom.Quamatel-t lehet ilyenkor bevenni?Azt hallottam,az jó?
2008. dec. 1. 20:14
1/6 anonim válasza:
szio!nálam nemvolt,de viszont már hallottam énis ilyet,hogy valakinek több lett a sav-a,néha volt hogy ettem paprikás szalámit-s attol nekem is égett a gyomrom......minden embernél más és más a terhességi tünet,Nálad lehet épp ez lenne ......
üdv 19heteske
2008. dec. 1. 20:19
2/6 anonim válasza:
A terhesség elején pár hétig nekem is égett a gyomrom rendesen. Én nem szedtem be semmilyen gyógyszert, hanem próbáltam többször enni keveset, és mindig volt nálam valami ropi, banán, tej, vagy ilyesmi, ami segít a savasodáson. Amúgy van olyan gyógyszer, amit lehet terhesen is, kérdezd meg egy patikában.
2008. dec. 1. 21:43
3/6 anonim válasza:
Szió!
Bizony lehetséges. Nekem iszonyatosan égett a gyomrom, állandóan a torokomban éreztem a savam. A terhességem egyedüli negatív dolga volt. Szedni én sem szedtem semmit annak ellenére, hogy sokszor elviselhetetlen volt. Ha jól emlékszek a Rennie-t írták itt sokan, amit terhesek is szedhetnek. De bármelyik patikában szívesen adnak erről felvilágosítást!
Tesztet csiánltál már???
Zita
2008. dec. 1. 22:28
4/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy azért mert több gyümölcsöt eszel, illetve gyümölcslevet iszol? Mert nekem ezek mindig rengeteg savat csinálnak, akár babát várok, akár nem.
2008. dec. 2. 07:38
5/6 anonim válasza:
Nem szeretnélek elkeseríteni,az is tény,hogy mindenkinél más,de nekem az első terhességemnél a gyomorégésen kívűl nem volt semmi bajom,de az végigkísért,szenvedtem tőle rendesen.rennie-t szedtem rá,iőnként segített.
2008. dec. 2. 08:17
6/6 Zsanett 24 válasza:
Positív tesztre várok! nem várt elött 4 nappal vagyok és 2 napja iszonyatos gyomorégésem van!Remélem a pocaklakó miatt van,de majd vasárnap kiderül!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!