Ki jó nőgyógyász, aki a Szent Imrében dolgozik és jól felszerelt magánrendelője is van? A jól felszerelt alatt az Uh-ot értem.
Szia!
Én a Nyulasi Gábor ismerem onnét neki van UH-ja, de nem a legmodernebb. Sajnos nem jutottunk el odáig, de úgy tudom hogy a fontosabb UH-ra a Bártfai utcai rendelőbe kell menni. Velem nagyon aranyos volt, kicsit távolságtartó de alapos, és nagyon emberi. Sajnos jók a kórházi tapasztalatok is.
Szia! Az én dokim is a Szt. Imrében van! Csak ajánlani tudom Dr. Parragh Attilának hívják. Én most vagyok a 16.hétben, nem volt egyszerű a terhesség eleje, volt, hogy péntek este hívtam, hogy gond van, elmondta mit csináljak és vasárnap délelőtt felhívott, hogy minden rendben van-e. Van UH a rendelőjében. Két helyen is rendel, a Tompa utcában és Érden, de ha gond van Budaörsre az SZTK-ba is kihív, ott is van UH. Ha érdekel az elérhetősége írj és priviben megírom.
Anita
Szia Anita!
Érdekel az Érdi rendellő elérhetősége.Priváton várom. Köszönöm
Szia, ha esetleg még aktuális, akkor az én dokim is a Szent Imréhez tartozik, Dr. Tasi Róbert, abszolút meg vagyok elégedve vele, a magánrendelője is jól felszerelt. (11. ker.)
Ha érdekel írj, és írok bővebben...
Sziasztok!
Elnézést, hogy közbevágok, de engem is érdekelne a tapasztalat Tasi Róbertről! 16 hetes terhes vagyok és dokit kell váltanom.
Köszi előre is!
Anikó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!