Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elevitről Femibionra váltottam...

Elevitről Femibionra váltottam az orvosom tanácsára.3 napja szedem, és kb. ennyi napja vagyok rosszul. Lehet a terhességi vitaminnak mellékhatása? Vagy csak az időjárás változás?

Figyelt kérdés
Állandóan hányingerem van, rossz a gyomrom, egész nap csak feküdnék. 11 hetes vagyok, már azt hittem, hogy ezek a tüneteim elmúltak.
2008. júl. 25. 08:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Van aki az egyik vitamintól rosszul van, a másik bejön neki, simán lehet, hogy Nálad is ez van. Viszont a rosszullét bármikor visszajöhet a terhesség alatt a 16. hétig meg pláne. Én 14 hétig folyamatosan hánytam, aztán a 20. héten túl is volt rosszabb időszakom, és mostanában újra sz...ul vagyok (32 hetesen).

Szóval szerintem 2-3 napig ne vegyél be vitamint, attól még biztos nem lesz baj, és meglátod mitől is vagy rosszul.

Sok boldogságot a babához!

2008. júl. 25. 08:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

szia

lehet, én előszőr a gravidát szedtem, és hánytam, mindegy volt mikor vettem be.és az elevittel nem vagyok rosszul.

pedig állítólag ugyanaz van bennük

:S

2008. júl. 25. 08:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Sajnos az Elevit belolem is kijott. Az elso 4 honapom nagyon rosszul telt, minden kijott belolem, a gyomrom allandoan fajt nekem is (savtultenges, stb.), sajnos meg most is faj (7. honap vegen vagyok), de mar korantsem olyan rossz, mint az elejen volt. Az orvosom nem ajanlotta a vitamint, max. az elso 3 honapra, de mivel minden kijott belolem, en aztan nem is szedtem semmit.

Probalj ki mas vitamint, az orvosod biztos tud ajanlani valamit.

2008. júl. 25. 15:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Az Elevit nálam jelentősen csökkentette a hányingert, és a folyamatos émelygést. Tulajdonképpen csak ezek miatt szedtem néhány hétig ezt a vitamint az orvosom tanácsára. Szerintem szedd még az elevitet 2-3 hétig, és csak ezután cseréld le a másikra.

2008. júl. 25. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!