Ugye nem lesz baja a babának és nem megy el egy torokfájástól?
Nem lesz baja.
Ha rosszabbul lennék, akkor menj orvoshoz.
Gratula a kis jövevényhez :)
2 év várakozás után mélyen megértem az aggodalmadat, de személyes tapasztalatból mondom, hogy az aggódás többet árt a bubának, mint egy enyhe betegség. Saját megnyugtatásod végett tarts kapcsolatot megértő, szakmailag megbízható nőgyógyásszal, családorvossal, a jövendő védőnőtökkel, gyerekorvosotokkal (legalább jó előre le is teszteled őket).
Nálunk is nehezen jött a baba, a kis megfogant miatti állandó aggódástól állandóan beteg voltam, antibiotikumos kezelés, hörghurut, még lázroham is. Egy egészséges periódusban a szomszéd kisbabás édesanya elvitt a védőnői tanácsadásra, ahol amellett, hogy mind tőle, mind a gyermekorvosnőtől kielégítő, megnyugtató választ kaptam a félelmeimre, felvehettem a kapcsolatot más anyukákkal is, kiépítettük egymás közt a "forró drót" hálózatot :-) Nyugodj meg, pihenj, gyógyulgass, semmi baj! Szívből gratulálok, és kívánok jó egészséget, testi-lelki béét, harmóniát Neked, Nektek :-) !
En 7+3hetes vagyok. Mult heten laz nelkul, de borzalmas beteg voltam. Torokfajas, pici holyagszeru pottyokkel, takony az agyam helyen is, kohoges....
Nekem a kammillas gozoles bevalt, illetve tantum Verde, negro, c vitamin, pihenes. Nagyon aggodtam en is a Baba miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!