Én úgy látom hogy a második csik jött elő! Szerintetek? Kép lent
2014. ápr. 7. 17:54
1/8 anonim válasza:
Szerintem ez negatív teszt, én nem látok 2. csíkot.
2/8 anonim válasza:
Nagyon rossz minőségű a kép így sajnos ha van is esetleg halvány csík azt mi nem látjuk, az biztos, hogy határozott csík nincs ott csak a kontrollcsík. Nem tudsz makro képet csinálni?
4/8 anonim válasza:
A második csík, a kontroll csík. Ezt látod Te is. Ha pozitív lenne, akkor a max felirat felől kéne lenni még egy csíknak. Ez egy negatív teszt, ami egyébként megfelelően működött.
5/8 anonim válasza:
Szia!Ez bizony pozitív nekem is ilyen volt a tesztem korán, holnap csinálj még egyet erősebb lesz valamivel :) ÉN LÁTOM ja és nem vagyok vak mielőtt írna valaki TUTI POZITÍV!!!!!
6/8 anonim válasza:
Szerintem is pozitiv!!!!! :)))
Csak meg nagyon halvany. Szerintem 2 nap mulva tesztelj reggeli vizeletbol, holnap meg lehet nem lesz erosebb. Drukkolok!!
8/8 A kérdező kommentje:
Huh hát még nem teszteltem de már 5 napja késik. De még egy kicsit várok a teszttel! Amugy az első terhességem is nagyon halvány pozi volt! A második kicsit erősebb volt,de sajnos elvetéltem, ezt meg igazábol még passzolom, viszont a szédelgek szinte egésznap sőt ma ahol voltam ha még fél órát ott vagyok tuti összeesek!
2014. ápr. 10. 00:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!