Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most akkor milyen időpont...

Most akkor milyen időpont lehetséges?

Figyelt kérdés
38hetes vagyok. Kislányom lesz. Végig kisebb volt az ultrahangos mereseken, de mindig azt mondta a doki azért mert én is pici vagyok 160cm es 45kg a terhessegen kívül. Július 15 az utolsó mensim. A doki aprilis 21-re írt ki. 1 hete voltam nála most azt mondta 3 héttel kisebb de ekkora eltérés még nem volt. Aztan be utalt a korhazba kontrollra de az apeilis 21 et nem irta at. Voltam a korhazba valoban kisebb 2280g-ra becsultek de teljesen egészséges. Az ott lévő doktor is azt mondta 2 hetem van aprilis 21 marad. Kicsit aggaszt ez a 3 het... en tudom egyebkent hogy a baba apukajaval csak augusztus 1-3 voltunk együtt védekezés nélkül.
2014. ápr. 7. 13:58
 1/3 anonim ***** válasza:

A 12. heti ultrahangon és az azelőttieken is kisebb volt a baba?

A méhlepényed még rendben funkcionál? Flowmetria rendben van?

2014. ápr. 7. 14:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Minden rendben van azt mondta mind a két orvos. Nem mondta hogy kisebb akkor még
2014. ápr. 7. 14:06
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Na csak azért kérdezem, mert elvileg a 12. hétig egyforma nagyok a babák, csak utána jönnek elő az "alkati" dolgok, növekednek eltérő ütemben.

Ha az orvosok azt mondták, hogy minden rendben, akkor ne aggódj!

A becslés meg csak becslés, nem készpénz! A lányok amúgy is kisebbek általában, és ha Te is pici vagy, apuka se egy hatajtós szekrény akkor lehet, hogy nem "tankönyvi" méretű babátok fog születni :)

2014. ápr. 7. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!