Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Már a babát érzem?

Már a babát érzem?

Figyelt kérdés
Első terhességem, így nem vagyok még teljesen biztos benne, hogy őt érzem e. Most vagyok a 17. hétben, múlt héten éreztem először a hasamban olyan érzést, ami már elgondolkodtatott, lehet hogy őt érzem. Épp ültem a számítógép előtt és a hasam alján éreztem valamit, amit nem tudok semmihez se hasonlítani. Háromszor éreztem egymás után, a 3. volt picit erősebb. Egy pillanatra lehetett csak érezni. Aztán másnap semmi, következő nap megint ültem, pont elkezdtem enni és megint éreztem. Azóta minden nap érzem, de mindig ugyan ott. Ha oda teszem a kezem, semmi. Nem tudom leírni milyen érzés, nagyon finoman érezni, mintha egy kis lüktetést éreznék egy pillanatra. Lehet hogy a babát érzem? Az a furcsa, hogy mindig ugyan ott érzem, de csak egy pillanatig. De most már minden nap egy picikét.
2014. ápr. 7. 09:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, ő lesz az.
2014. ápr. 7. 09:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, őt érzed. :)
2014. ápr. 7. 09:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Persze lehet. Nekem az elején "buborékok"-hoz hasonlítható érzés volt, és aprócska nyomasok.
2014. ápr. 7. 09:44
 4/7 Kései Sirató ***** válasza:
Igen, a baba mozog, azt érzed! :)
2014. ápr. 7. 09:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is ő, nekem olyan volt, mintha kopogtatott volna belülről :)
2014. ápr. 7. 09:50
 6/7 A kérdező kommentje:
De jó :) végre :) Én is úgy sejtem, hogy már az ő kis ficánkolását érzem :)
2014. ápr. 7. 09:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Bizony..ő lesz! Én is így voltam,mint te...aztán egyre erősebben fogod érezni és én kb 20 hetes voltam mikor odatettem a pocimra a kezemet és éreztem..!

Boldog babavárást!

2014. ápr. 7. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!