Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 13. terhesség héten normális...

A 13. terhesség héten normális az időnkénti hasi szúrás, vagy fura érzések a hasban? És lehet ilyenkor magneB6-ot bevenni?

Figyelt kérdés
Köszönöm
2014. ápr. 6. 09:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia !

Igen normális,nyúlnak a méhszalagok.

Milyen fura érzésre gondolsz?

Egyébként szedheted minden nap a magneb6-ot, de abból úgy tudom napi egyet lehet.

Nyugi ,ne aggódj!

2014. ápr. 6. 09:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen, normalis ahogy az elottem szolo is irta. Dokimat is megkerdeztem, mert en is 13 hetes vagyok es ugyanezt erzem.

Magne B6-bol en 3-at szedtem eddig de most elfogyott ees helyette a klinikan a Magnerotot ajanlottak. Abbol kettot szedek.

2014. ápr. 6. 09:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak: olyan fura érzés, hogy nem a hasam alját érzem, hanem fentebb bal oldalon pl. De nem mindig.
2014. ápr. 6. 09:20
 4/5 anonim ***** válasza:

én is kb 13-14hetesen éreztem ezt ,mintha a petefészkembe szurna....én nem vettem be semmi gyogyszert nekem 2-3 nap alatt elmulott magátol:)

20hkm

2014. ápr. 6. 11:26
 5/5 anonim ***** válasza:
a magneb6 csak cukorka. válts másik fajtára. és nyugodtan bevehetsz, ha érzed, hogy szúr, feszít, bár amig nem erős görcs addig teljesen normális, ne ijedj meg. formálódsz és ez ezzel jár.
2014. ápr. 6. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!