Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez lenne a genetikai ultrahang?

Ez lenne a genetikai ultrahang?

Figyelt kérdés

19 hetes vagyok. Ma voltam uh-on az AFP eredményemmel, a doki kb. fél perc alatt végzett (nem a fogadott orvosomnál voltam, hanem a kórházban a szülészeten, oda küldött a védőnő) és csak ennyit írt a papírra: Egy élő magzat fejvégű fekvésben. A lepény a hátsó falon tapad, jó helyen. A magzatvíz mennyisége átlagos. BPD: 48 mm, FL: 29 mm. Durva anatómiai eltérés nem észlelhető.

Most akkor elvileg ez volt a genetikai ultrahang?

2008. júl. 24. 20:59
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Mindenesetre már eldöntöttem, hogy a jövő héten elmegyek egy 4D-s uh-ra, igaz, hogy sokba kerül, de nekem megér annyit, hogy tudjam, minden rendben. Na és a babámat is jó lenne rendesen megnézni :)

Boldog babavárást mindenkinek!

2008. júl. 25. 12:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Menj csak el, mert nagyon megéri,az elsö genetikai után én is elmentem annyira rövid volt. Ettöl majd megnyugszol, kapsz képet, szerintem érdemes videót is kérni.Szép emlék és az egész család átélheti veled azt amit láttál.Boldog babavárást.
2008. júl. 25. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!