19 hetes vagyok. Ma voltam uh-on az AFP eredményemmel, a doki kb. fél perc alatt végzett (nem a fogadott orvosomnál voltam, hanem a kórházban a szülészeten, oda küldött a védőnő) és csak ennyit írt a papírra: Egy élő magzat fejvégű fekvésben. A lepény a hátsó falon tapad, jó helyen. A magzatvíz mennyisége átlagos. BPD: 48 mm, FL: 29 mm. Durva anatómiai eltérés nem észlelhető.
Szia! Én 3 hete voltam, és teljesen el voltam hűlve, hogy ennyi, merthogy nálam is ennyi volt. Ha nem lettem volna előtte 4D-n, akkor most aggódnék. Én előtte úgy tudtam, hogy ez egy 10 perces vizsgálat, ahol nagyon alaposan átnéznek mindent, tévedtem. Szép babavárást. 22 hetes kismama.
2008. júl. 24. 21:04
2/12 A kérdező kommentje:
Szia! Igen, én is olyan 10-15 perces vizsgálatról hallottam, de itt futószalagon csinálták a dolgokat, az egyik kismama még fel sem kelt az ágyról, a másikat már hívták is be...
2008. júl. 24. 21:11
3/12 anonim válasza:
Szia, Én a Barossban voltam, olyan volt az egész mint a vágóhídon a futószalag, ráadásul a nő aki csinálta a vizsgálatot végig telefonált a mobilján. Talált valami rendellenességet az UH-n. Elmentünk fizetős 4D-re, ahol kiderült nincs is semmi gáz csak rossz volt a beállítás.... vajon miért... Ennyit a genetikai UH-ról!
2008. júl. 24. 21:13
4/12 anonim válasza:
Ha meg akarsz nyugodni, menj maganba, sajnos csak az a biztos.
Ajanlom a Praxist, az ottani szonografus verprofi!!
2008. júl. 24. 21:44
5/12 anonim válasza:
Ennyi!
Ebből a dokid tudni fogja,hogy minden rendben, mert az uh akkor lenne egy oldalas,ha valami gond lenne, mert ilyenkor csak az elváltozásokat és a kóros eltéréseket kell feltűntetni,mert a többi adatelvileg normális.Tehát csak örülhet akinek ennyi van a papírján és nincs tele mindenféle génhibára utaló jelenséggel.
2008. júl. 24. 22:34
6/12 anonim válasza:
Én Pécsen voltam a Klinikán, ott is "futószalag" van, de én bent voltam legalább 10-15 percig. A leleten minden látható szerv állapotára, értsd, gyomor, vese, koponya, szív....stb, kitérnek. Nekem teljesen pozitív a tapasztalatom. Nekem sincs fogadott orvosom, de ha valami érdekel akkor rákérdezek minden terhesgondozáson. Boldog babavárást
2008. júl. 25. 08:09
7/12 anonim válasza:
Nekem is kb 1 perc volt az egész. meg se mutatta.pedig próbáltam nézni, hátha látok valamit ,erre arrogánsan közölte rakjam már le a fejem. én meg közöltem vele, csak látni szerettem volna a gyermekem. Mondtam előtte csináltattam Integrált tesztet is, ebből gondoltam legalább jobban megnézi. Ez a doki nem a saját dokim volt, ő is cseverészett a kolléganővel,épp az internet címéről volt szó.... csak azért nem aggódom ,mert előtte 1 héttel voltam 4D-n.
Üdv:20 hetes Kismama:)
2008. júl. 25. 09:07
8/12 anonim válasza:
Nekem is 1 perc volt,(de persze hiába volt időpont 2 órát vártunk) meg se mukkant közben, már azt gondoltam valami baj van. Mikor mentem ki akkor gyors megkérdeztem minden ok volt-e. Jövő héten megyek magánba,ott talán alaposan megnéznek. De szerintetek 1 perc alatt -mégha jó szakember is- látná ha gond lenne?
2008. júl. 25. 10:39
9/12 anonim válasza:
Én is Sztk-ba járok és nincs fogadott orvosom de mindig az az egy orvos van ott. Én is azt hittem hogy nem néz meg mindent mert a 12. hetit elég gyorsan elintézte. De a 18. heti genetikán legalább 10 percig nézte és mindent megmutatott még a kiskezén az ujjait is megszámoltuk. És mutatott végig mindent. 22 hetes kismama
2008. júl. 25. 10:47
10/12 anonim válasza:
Kórházba járok a dokimhoz, de a genetikát más csinálja mindig. Az első nekem is nagyon rövid volt, másodszor a 18.héten nagyon alapos volt, még képet is kaptam és ott tudtam meg h fiú lesz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!