Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Még sose voltam ennyire...

Még sose voltam ennyire elkeseredve, mit tehetnék? Valakinek van hasonló tapasztalata?

Figyelt kérdés

Talán még sose voltam ennyire elkeseredett, szomorú és lehangolt..

27 hetes kismama vagyok, elvileg..

Sajnos a rendszertelen ciklusom miatt nem tudják pontosan kiszámítani rendesen de még én sem.

Tehát kezdeném ott, hogy tavaly augusztus előtt 7 hónapig nem volt ciklusom (vérzésem). Augusztusban 2x azaz egyszer 8 napot majd 3 nap szünet majd ismételten megvolt 9 napig. Szeptemberben (24.-én) pedig csak 1 napot de csak pecsételés.

Váltottam azóta már a harmadik orvosomra, hátha.. Kórházba is beutaltak többször is teljes kivizsgálásra, hogy pontosítsák a heteimet. De sajnos nem kaptam meg a megfelelő választ, hogy hány hetes lehetek.

Mindenhol ezt a választ kaptam: A rendszertelen ciklus és a placenta mellső falon elhelyezkedése miatt nehéz kiszámolni.

18 hetes ultrahangon a magzatomat úgy vélték, hogy 22 hetesnek megfelelő. 23 hetesen pedig 27 hetesnek megfelelő volt. Jelenleg, elvileg 27 hetes vagyok és nagynak mondják a babát, Ülő magasságot kb.-re tudták kiszámolni ami 29 centi volt és a súlyát csak megsaccolni tudták ugye, ami kb. 2 kiló.

Már befizettem 4D-s ultrahangra hátha ott többet tudnak nekem mondani. Na emiatt vagyok a legjobban elkeseredve.. 2x is voltam. Második alkalom tegnap volt. Nem tudták egyik alkalommal sem elvégezni a 4D-s uh-ot azzal a magyarázattal, hogy a placenta fedi a babát, a baba meg szépen belefúródik a placentába + szégyenlős a drágám, folyton a hátát vagy a popsiját mutatta. Akár hogyan is forgolódtam az ágyon háton, jobbról-balra, mindig úgy fordult ő is, hogy véletlenül se lássunk semmit.

A "hölgy" már rázta a hasam, hogy hátha elfordul vagy megfordul vissza de semmi. Amikor már az ultrahangos karral kezdte erősebben nyomni és verni! amiért már én is és a párom is rászóltunk, hogy fejezze már be, akkor azt mondta, hogy álljak fel és kezdjek egy helyben ugrálni! Nahát mondom... megjegyeztem a hölgynek, hogy jó hogy nem kéri, hogy verjem meg!

Én azt hittem, hogy sikeresebb lesz a 4D ultrahang.. de sajnos csak a kidobott pénz amit vissza se kaptam. Egy 2D-s képet sem kaptam egyik 4D-s ultrahangon. Csalódott és szomorú vagyok.

Én úgy érzem, hogy több mint 27 hetes vagyok. A pocim már nagy mintha kb. 34-35 hetes lehetnék.

Fájdogál a csípőm, hajlatom, szeméremcsontom, ezt azzal magyarázták, hogy a baba nyom valami ideget.

Amúgy minden teszt és vizsgálat jól sikerült, minden rendben van velem is és a babával is aminek persze nagyon örülök.

Szomorúságomban egyedül a párom és a családom vigasztal, hogy egyszer csak kijön.. de mikor? mikorra számíthatok rá? 1-2 hónap? holnap?

Sajnos a méretét pontosan nem tudták levenni, kb.-re saccolták, hogy ülő magassága (hátulról persze) 29 centi és a súlya kb. 2 kiló. Na most 27 hetesen ahogy elnézem a netes oldalakon kisebb tömegeket saccolnak.

Még azt sem hiszem el, hogy kisfiú, azaz nem 100%-osan. Hogy láthatta ha csak elmosódott képet adott és nem lehetett még a méreteit se levenni?..

Nem tudom,, esetleg nektek van ötletetek?

Választ előre is köszönöm, elnézést, hogy ilyen hosszasra sikeredet a panaszom..

2014. ápr. 5. 09:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Ha Pest elérhető menj el az 5d uh-ra. Mi odamegyünk a 18.hetire, de nekem eddig jól számolták a babát, csak nekem a korok miatt genetikai tanácsadásra is kell mennem.
2014. ápr. 5. 12:10
 22/27 anonim ***** válasza:

Sajnos több minden egybevág nálad.

Nem jók a ciklusaid, nekem is rendszertelen volt, de nem enynire én úgy 2 havonta menstruáltam.

A babád nem úgy fekszik, sajnos akármilyen profi orvos, gép ezen nem tud segíteni. Csak azt amit csináltak. Nem rosszból mondták, hogy ugrálj, stb, hanem hogy tudjanak vizsgálni, neked tudjanak segíteni, hiszen láthatod el vagy keseredve. MOndjuk azért nem kéne verni a hasad, és ugrálni sem túl jó terhesen. De hidd el semmi bajt nem okozott!!!! Azért merem állítani, mert a fiamat szó szerint kipréselték belőlem, egyik doki úgy belém nyomta mindkét kezét, mintha dagasztana vagy nem is tudom, és semmi gond nem volt.

Én a helyedbe az Istenhegyi klinikára mennék Hajdú Krisztinához, ő a legjobb állítólag.

Vagy a vizsgálat előtt egyél egy csokit hátha aktívabb lesz a baba.

Amúgy meg mindegy hány hetes, nagyjából azért meg tudták saccolni, úgyis születéskor lemérik és az alapján lesz vagy nem lesz koraszülött. ez van nem tudsz mást tenni, max elmenni máshová, hátha ott jobban megnézik vagy éppen másképp fordul.

Hogy fiú vagy lány, ez is olyan, hogy bizony ismerek olyat akinél végig fiú volt aztán lány született :) Tudom nem vígasz, de ilyen is van. Engem sokkal jobban aggasztana, hogy nem tudják jól megvizsgálni hogy minden rendben van-e, pl tarkóredő vagy akármi amiket szoktak nézni az uh-on. Az hogy mi van a lábaközött legyen meglepi :) bár én sem bírtam volna ki, hogy ne tudjam :)

2014. ápr. 5. 13:17
 23/27 anonim ***** válasza:
az meg hogy elkérték az árát, hát nézd megvizsgáltak, próbálkoztak, az hogy nem tudtak semmit produkálni ez nemcsak rajtuk múlik.
2014. ápr. 5. 13:19
 24/27 anonim ***** válasza:

Nem egészen értem, hogy miért vagy elkeseredve.

27 hetesen 29 centis baba szerintem teljesen jó, a kilót szinte mindig pontatlanul mérik. A babád egészséges, és úgyis akkor fog majd kijönni, ha ő úgy dönt. Fiú-e vagy lány, nem mindegy, most őszintén? Tulajdonképpen mi a problémád?

2014. ápr. 5. 18:22
 25/27 A kérdező kommentje:

* Köszönöm szépen a normális válaszokat! *

Teljesen mind1 h fiú vagy lány részemre, csak egészséges legyen. Konkrétan azért mentem el, nem csak, hogy emlék maradjon hanem azért is, hogy pontosan megtudhassam vagy hozzávetőlegesen a "heteket".

2014. ápr. 7. 09:56
 26/27 anonim ***** válasza:
Mi újság nálatok?
2014. okt. 27. 12:56
 27/27 anonim ***** válasza:
Szia kerdezo mi tortent azota? Sikerult kideriteni a heteket?
2018. ápr. 8. 01:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!