Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Még sose voltam ennyire...

Még sose voltam ennyire elkeseredve, mit tehetnék? Valakinek van hasonló tapasztalata?

Figyelt kérdés

Talán még sose voltam ennyire elkeseredett, szomorú és lehangolt..

27 hetes kismama vagyok, elvileg..

Sajnos a rendszertelen ciklusom miatt nem tudják pontosan kiszámítani rendesen de még én sem.

Tehát kezdeném ott, hogy tavaly augusztus előtt 7 hónapig nem volt ciklusom (vérzésem). Augusztusban 2x azaz egyszer 8 napot majd 3 nap szünet majd ismételten megvolt 9 napig. Szeptemberben (24.-én) pedig csak 1 napot de csak pecsételés.

Váltottam azóta már a harmadik orvosomra, hátha.. Kórházba is beutaltak többször is teljes kivizsgálásra, hogy pontosítsák a heteimet. De sajnos nem kaptam meg a megfelelő választ, hogy hány hetes lehetek.

Mindenhol ezt a választ kaptam: A rendszertelen ciklus és a placenta mellső falon elhelyezkedése miatt nehéz kiszámolni.

18 hetes ultrahangon a magzatomat úgy vélték, hogy 22 hetesnek megfelelő. 23 hetesen pedig 27 hetesnek megfelelő volt. Jelenleg, elvileg 27 hetes vagyok és nagynak mondják a babát, Ülő magasságot kb.-re tudták kiszámolni ami 29 centi volt és a súlyát csak megsaccolni tudták ugye, ami kb. 2 kiló.

Már befizettem 4D-s ultrahangra hátha ott többet tudnak nekem mondani. Na emiatt vagyok a legjobban elkeseredve.. 2x is voltam. Második alkalom tegnap volt. Nem tudták egyik alkalommal sem elvégezni a 4D-s uh-ot azzal a magyarázattal, hogy a placenta fedi a babát, a baba meg szépen belefúródik a placentába + szégyenlős a drágám, folyton a hátát vagy a popsiját mutatta. Akár hogyan is forgolódtam az ágyon háton, jobbról-balra, mindig úgy fordult ő is, hogy véletlenül se lássunk semmit.

A "hölgy" már rázta a hasam, hogy hátha elfordul vagy megfordul vissza de semmi. Amikor már az ultrahangos karral kezdte erősebben nyomni és verni! amiért már én is és a párom is rászóltunk, hogy fejezze már be, akkor azt mondta, hogy álljak fel és kezdjek egy helyben ugrálni! Nahát mondom... megjegyeztem a hölgynek, hogy jó hogy nem kéri, hogy verjem meg!

Én azt hittem, hogy sikeresebb lesz a 4D ultrahang.. de sajnos csak a kidobott pénz amit vissza se kaptam. Egy 2D-s képet sem kaptam egyik 4D-s ultrahangon. Csalódott és szomorú vagyok.

Én úgy érzem, hogy több mint 27 hetes vagyok. A pocim már nagy mintha kb. 34-35 hetes lehetnék.

Fájdogál a csípőm, hajlatom, szeméremcsontom, ezt azzal magyarázták, hogy a baba nyom valami ideget.

Amúgy minden teszt és vizsgálat jól sikerült, minden rendben van velem is és a babával is aminek persze nagyon örülök.

Szomorúságomban egyedül a párom és a családom vigasztal, hogy egyszer csak kijön.. de mikor? mikorra számíthatok rá? 1-2 hónap? holnap?

Sajnos a méretét pontosan nem tudták levenni, kb.-re saccolták, hogy ülő magassága (hátulról persze) 29 centi és a súlya kb. 2 kiló. Na most 27 hetesen ahogy elnézem a netes oldalakon kisebb tömegeket saccolnak.

Még azt sem hiszem el, hogy kisfiú, azaz nem 100%-osan. Hogy láthatta ha csak elmosódott képet adott és nem lehetett még a méreteit se levenni?..

Nem tudom,, esetleg nektek van ötletetek?

Választ előre is köszönöm, elnézést, hogy ilyen hosszasra sikeredet a panaszom..

2014. ápr. 5. 09:27
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

1. A csíkok hormonális alapúak, kukk mindegy nekik, hogy kenve vannak-e, semmit nem befolyásol.

2. Többedik terhességnél már lazább a hasfal, ezért hamarabb nő és nagyobb is lesz a terhesség végére.

2014. ápr. 5. 10:06
 12/27 anonim ***** válasza:
Normális esetben 4d-s ultrahangon, ha nem látnak semmit, ingyen visszamehetsz 1 vagy 2 hét múlva és újra megcsinálják. Ez gondolom ajánlatfüggő is, de nálunk 3 helyen csinálnak (amiről én tudok), és mind 3 helyen ez ìgy működik.
2014. ápr. 5. 10:10
 13/27 anonim ***** válasza:
Úgy érzem, folyton rossz helyre mész. Béna orvosok, vacak ultrahang gépekkel. Egy normális orvos, vagy egy szonográfus, egy modern, megbízható géppel, biztosan megmondaná méret alapján hány hetes vagy. Én nem siránkoznék, hanem keresnék egy normális dokit.
2014. ápr. 5. 10:11
 14/27 A kérdező kommentje:

7-es:

Igen, mert nem számítottam rá, hogy terhes vagyok. Mivel rendszertelen volt a ciklusom amit írtam is, hogy 7 hónapig nem volt meg majd "elözönlött" augusztusban.

Ekkor voltam először orvosnál aki nem talált semmit majd beutalt a kórházba ahol a 12 h uh-on 18 hetesnek számított majd a következő uh-on már megint másként.

Mint írtam ez a harmadik nőgyógyászom aki szintén beutalgat a kórházba hátha meglesz egyszer végre a rendes mérete a babának.

Nem tudom, hogy átverés volt-e vagy sem, nem látok a hasamba és nem tudom megkérdezni a babámtól, hogy hány hetes.

4D én se tehetek róla, hogy a babám nem akar mozizni. 30-40 perc? jó az 15 percnek is.

Kértem képet de nem kaptam, mi lett volna rajta? 4D-re fizettem, 2D képet kapok rendesen a dokitól is ingyen és bérmentve.

2014. ápr. 5. 10:12
 15/27 A kérdező kommentje:

10-es nem a panasz érdekel, nem azért mentem el 2x is és fizettem érte, hogy a panaszt részesítsem előre!

Tudom, hogy nem ők tehetnek róla, de én sem!

2014. ápr. 5. 10:13
 16/27 A kérdező kommentje:

11-es

Így van ahogy írod. De nem érdekelnek a csíkok. Csak megjegyzésül írtam. Köszönöm a válaszodat!

2014. ápr. 5. 10:15
 17/27 anonim ***** válasza:
37%

Inkább mentél volna 4D helyett egy normális klinikára.

De látom már, bármit is mondunk, te áldozat vagy és ezt elkönyveled magadba a szülésig.

2014. ápr. 5. 10:17
 18/27 A kérdező kommentje:

12-es

Normális esetben igen. Szerintem rossz helyre "pottyantam".

Nem kaptam ingyen visszahívást. Mindkettő időpontért fizetnem kellett, rá is kérdeztem. Nem a pénzt bánjuk, engem nem érdekel! A babámat szerettem volna megnézni és azt, hogy végre megkaphassam a konkrét választ a kérdésemre, hogy hány hetes vagyok kb.

2014. ápr. 5. 10:18
 19/27 A kérdező kommentje:
13-as, szerintem is. De ennyire?? 3-ból 3-om doki nem tud semmit? azért egy kicsit durva...
2014. ápr. 5. 10:19
 20/27 anonim ***** válasza:
37%
Kaptál konkrét ajánlatot is, hogy hova menj. Még mindig panaszkodsz csak. Tulajdonképpen mi volt a tényleges célod a kérdés kiírásával?
2014. ápr. 5. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!