Még sose voltam ennyire elkeseredve, mit tehetnék? Valakinek van hasonló tapasztalata?
Talán még sose voltam ennyire elkeseredett, szomorú és lehangolt..
27 hetes kismama vagyok, elvileg..
Sajnos a rendszertelen ciklusom miatt nem tudják pontosan kiszámítani rendesen de még én sem.
Tehát kezdeném ott, hogy tavaly augusztus előtt 7 hónapig nem volt ciklusom (vérzésem). Augusztusban 2x azaz egyszer 8 napot majd 3 nap szünet majd ismételten megvolt 9 napig. Szeptemberben (24.-én) pedig csak 1 napot de csak pecsételés.
Váltottam azóta már a harmadik orvosomra, hátha.. Kórházba is beutaltak többször is teljes kivizsgálásra, hogy pontosítsák a heteimet. De sajnos nem kaptam meg a megfelelő választ, hogy hány hetes lehetek.
Mindenhol ezt a választ kaptam: A rendszertelen ciklus és a placenta mellső falon elhelyezkedése miatt nehéz kiszámolni.
18 hetes ultrahangon a magzatomat úgy vélték, hogy 22 hetesnek megfelelő. 23 hetesen pedig 27 hetesnek megfelelő volt. Jelenleg, elvileg 27 hetes vagyok és nagynak mondják a babát, Ülő magasságot kb.-re tudták kiszámolni ami 29 centi volt és a súlyát csak megsaccolni tudták ugye, ami kb. 2 kiló.
Már befizettem 4D-s ultrahangra hátha ott többet tudnak nekem mondani. Na emiatt vagyok a legjobban elkeseredve.. 2x is voltam. Második alkalom tegnap volt. Nem tudták egyik alkalommal sem elvégezni a 4D-s uh-ot azzal a magyarázattal, hogy a placenta fedi a babát, a baba meg szépen belefúródik a placentába + szégyenlős a drágám, folyton a hátát vagy a popsiját mutatta. Akár hogyan is forgolódtam az ágyon háton, jobbról-balra, mindig úgy fordult ő is, hogy véletlenül se lássunk semmit.
A "hölgy" már rázta a hasam, hogy hátha elfordul vagy megfordul vissza de semmi. Amikor már az ultrahangos karral kezdte erősebben nyomni és verni! amiért már én is és a párom is rászóltunk, hogy fejezze már be, akkor azt mondta, hogy álljak fel és kezdjek egy helyben ugrálni! Nahát mondom... megjegyeztem a hölgynek, hogy jó hogy nem kéri, hogy verjem meg!
Én azt hittem, hogy sikeresebb lesz a 4D ultrahang.. de sajnos csak a kidobott pénz amit vissza se kaptam. Egy 2D-s képet sem kaptam egyik 4D-s ultrahangon. Csalódott és szomorú vagyok.
Én úgy érzem, hogy több mint 27 hetes vagyok. A pocim már nagy mintha kb. 34-35 hetes lehetnék.
Fájdogál a csípőm, hajlatom, szeméremcsontom, ezt azzal magyarázták, hogy a baba nyom valami ideget.
Amúgy minden teszt és vizsgálat jól sikerült, minden rendben van velem is és a babával is aminek persze nagyon örülök.
Szomorúságomban egyedül a párom és a családom vigasztal, hogy egyszer csak kijön.. de mikor? mikorra számíthatok rá? 1-2 hónap? holnap?
Sajnos a méretét pontosan nem tudták levenni, kb.-re saccolták, hogy ülő magassága (hátulról persze) 29 centi és a súlya kb. 2 kiló. Na most 27 hetesen ahogy elnézem a netes oldalakon kisebb tömegeket saccolnak.
Még azt sem hiszem el, hogy kisfiú, azaz nem 100%-osan. Hogy láthatta ha csak elmosódott képet adott és nem lehetett még a méreteit se levenni?..
Nem tudom,, esetleg nektek van ötletetek?
Választ előre is köszönöm, elnézést, hogy ilyen hosszasra sikeredet a panaszom..
1. A csíkok hormonális alapúak, kukk mindegy nekik, hogy kenve vannak-e, semmit nem befolyásol.
2. Többedik terhességnél már lazább a hasfal, ezért hamarabb nő és nagyobb is lesz a terhesség végére.
7-es:
Igen, mert nem számítottam rá, hogy terhes vagyok. Mivel rendszertelen volt a ciklusom amit írtam is, hogy 7 hónapig nem volt meg majd "elözönlött" augusztusban.
Ekkor voltam először orvosnál aki nem talált semmit majd beutalt a kórházba ahol a 12 h uh-on 18 hetesnek számított majd a következő uh-on már megint másként.
Mint írtam ez a harmadik nőgyógyászom aki szintén beutalgat a kórházba hátha meglesz egyszer végre a rendes mérete a babának.
Nem tudom, hogy átverés volt-e vagy sem, nem látok a hasamba és nem tudom megkérdezni a babámtól, hogy hány hetes.
4D én se tehetek róla, hogy a babám nem akar mozizni. 30-40 perc? jó az 15 percnek is.
Kértem képet de nem kaptam, mi lett volna rajta? 4D-re fizettem, 2D képet kapok rendesen a dokitól is ingyen és bérmentve.
10-es nem a panasz érdekel, nem azért mentem el 2x is és fizettem érte, hogy a panaszt részesítsem előre!
Tudom, hogy nem ők tehetnek róla, de én sem!
11-es
Így van ahogy írod. De nem érdekelnek a csíkok. Csak megjegyzésül írtam. Köszönöm a válaszodat!
Inkább mentél volna 4D helyett egy normális klinikára.
De látom már, bármit is mondunk, te áldozat vagy és ezt elkönyveled magadba a szülésig.
12-es
Normális esetben igen. Szerintem rossz helyre "pottyantam".
Nem kaptam ingyen visszahívást. Mindkettő időpontért fizetnem kellett, rá is kérdeztem. Nem a pénzt bánjuk, engem nem érdekel! A babámat szerettem volna megnézni és azt, hogy végre megkaphassam a konkrét választ a kérdésemre, hogy hány hetes vagyok kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!