Alhasi görcs, rögtön megjön érzés meddig normális? Már 21 hetes vagyok.!
Komolyan mondom Én ezt már nem bírom tovább..! 8 hetes korom óta görcsöl,erősen fáj a hasam és azt érzem rögtön megjön! 3*2 Magne B6-ot szedek,de semmi..pihene 10 hete dolgozni sem járok..és mostmár keményedik is a hasam! Mikor elrohanok a dokhoz mindig csak azt kapom,hogy " minden rendben"- de nincs úgy érzem!
Tapasztalatok?
4* voltam én is bennt a kórházban,hogy fáj,mind a 4 alkalommal azt mondták UH szerint minden rendben a babával és ez ellen nem tudnak kit tenni..!
Ő szépen fejlődött/fejlődik..én zárt vagyok,de mégis...már tiiszta ideg vagyo,ami nem jó!
Köszönöm az eddigi válaszolkat !
Meg kell,hogy mondjam,nem mindig vagyok jól...sajnos szerintem ilyen lesz végig....magnézium citritet szedek,jobb mindegyiknél..!
Kb 2 hétig jó volt most 3 napja megint nagyon fáj..! Sajna ki kell valahogy bírni...más sajna nincs..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!