Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mire jo a málnalevél tea? 33...

Mire jo a málnalevél tea? 33 hetes terhes vagyok hol lehet beszerezni mennyit kell inni?

Figyelt kérdés
2008. júl. 24. 18:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Herbáriában tudsz venni. Amúgy segít hogy majd könnyebben tágulj.(állítólag) Én napi 2 csészével iszom már a 35. héttől. Van akinek segít de van aki azt írta hogy semmit nem segített. Veszíteni valónk nincs ha isszuk:)

Üdv 39 hetes kismama

2008. júl. 24. 18:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárakban is lehet kapni.A kórházban a szülésznő nekem azt mondta napi 3 szor egy csészével igyak belőle és akkor gyorsabban tágulok majd.Segít a szülés utáni regenerálódásban is.Fellazítja az izmokat a medencében.
2008. júl. 24. 19:04
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válaszokat már most kezdjem el inni
2008. júl. 24. 19:07
 4/7 anonim ***** válasza:

még ne idd!!!

a 36-37héttől lehet

2008. júl. 24. 19:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Én esküszöm rá!!! Az első babámat 6 óra alatt szültem, a teát azt hiszem a 37. héttől ittam napi egy csészével, de amint itt olvasom ennél többet is lehet. Most én is a 33. héten vagyok, amint lehet, elkezdem inni. Édesítve + citrommal az íze sem rossz.
2008. júl. 24. 21:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Betöltött 36. héttől ihatod. Én is akkor kezdtem inni és 7 óra alatt megszületett az első babám. Én azt hiszem, nekem segített.
2008. júl. 24. 21:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Én a 36 héttől ittam napi 2 csészével,a 37 héttől szedtem mellette a homeós golyókat is.18 órát vajúdtam,nagyon nehezen tágultam,és a végén még meg is kellett császározni sajnos.Szóval nekem nem jött be.

Van aki semmilyen praktikát nem vet be,és mégis könnyű és gyors szülése van.

Minden jót neked is,könnyű szülést,üdv

2008. júl. 24. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.