Mire jo a málnalevél tea? 33 hetes terhes vagyok hol lehet
beszerezni mennyit kell inni?
Figyelt kérdés
2008. júl. 24. 18:41
1/7 anonim válasza:
Herbáriában tudsz venni. Amúgy segít hogy majd könnyebben tágulj.(állítólag) Én napi 2 csészével iszom már a 35. héttől. Van akinek segít de van aki azt írta hogy semmit nem segített. Veszíteni valónk nincs ha isszuk:)
Üdv 39 hetes kismama
2008. júl. 24. 18:44
2/7 anonim válasza:
Gyógyszertárakban is lehet kapni.A kórházban a szülésznő nekem azt mondta napi 3 szor egy csészével igyak belőle és akkor gyorsabban tágulok majd.Segít a szülés utáni regenerálódásban is.Fellazítja az izmokat a medencében.
2008. júl. 24. 19:04
3/7 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válaszokat már most kezdjem el inni
2008. júl. 24. 19:07
4/7 anonim válasza:
még ne idd!!!
a 36-37héttől lehet
2008. júl. 24. 19:56
5/7 anonim válasza:
Én esküszöm rá!!! Az első babámat 6 óra alatt szültem, a teát azt hiszem a 37. héttől ittam napi egy csészével, de amint itt olvasom ennél többet is lehet. Most én is a 33. héten vagyok, amint lehet, elkezdem inni. Édesítve + citrommal az íze sem rossz.
2008. júl. 24. 21:18
6/7 anonim válasza:
Betöltött 36. héttől ihatod. Én is akkor kezdtem inni és 7 óra alatt megszületett az első babám. Én azt hiszem, nekem segített.
2008. júl. 24. 21:51
7/7 anonim válasza:
Én a 36 héttől ittam napi 2 csészével,a 37 héttől szedtem mellette a homeós golyókat is.18 órát vajúdtam,nagyon nehezen tágultam,és a végén még meg is kellett császározni sajnos.Szóval nekem nem jött be.
Van aki semmilyen praktikát nem vet be,és mégis könnyű és gyors szülése van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.