Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam uhn 37 hét 4 napos...

Ma voltam uhn 37 hét 4 napos vagyok a baba sulya3553g nem tul nagy?

Figyelt kérdés
2008. júl. 24. 18:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szep nagy baba :)

De az uh- +/- 10%-ot tevedhet, ezt kalkulald bele.

2008. júl. 24. 18:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a becsült súllyal nem érdemes foglalkozni, mert a gép a baba méreteiből számítja az értéket és hát az nem pontos. Teszem azt kerek fejű babának nagyobb súlyt fog kihozni, hosszúkásnak kevesebbet. Hallottam én már olyat is, hogy majd egy kilót tévedett a gép. Nem érdemes magad stresszelni vele, a súlyán úgysem tudsz változtatni. Mikor megszületik úgyis kiderül mekkora.:-)
2008. júl. 24. 18:29
 3/5 A kérdező kommentje:
kösz a gyors válaszokat
2008. júl. 24. 18:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia ne foglalkozz szerintem az UH eredményekkel.Én megjártam szülés előtt 3 nappal 2980gm babát mértek,azt mondták hogy még az áttlagnál is kisebb.3 nap mulva megszületett a csöpp kisleányom 4300gm és 54cm.Nagyon sokat szenvettem,de az orvosok nem adtak császárt,mert azt mondták 3kg babát megkell tudnom szülni.Mikkor aztán hosszas vajlódás után megszültem,meglepődtek hogy milyen nagy babám lett.Ennyit a 4D Uh-ról.
2008. júl. 24. 21:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a lányommal amikor terhes voltam azt mondta az orvaos hogy akkora mint egy macska! Még 2 kg sincs, és 36 hetesek voltunk már. Rá 5 napra megszületett 3170 gr-mal. Ennyit is lehet tévedni! Az unokatesóm meg 3 kg gyerek helyett 5550 gr-om bébit hozott világra. Ilyenkor nem szabad elhinni szerintem a méreteket kg szerint. A gépek tévedhetnek. Üdv. 37 hetes kismama
2008. júl. 25. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!