Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A békéscsabai 4D uh milyen?...

A békéscsabai 4D uh milyen? Mi tartozik az árba? Adnak leletet is?

Figyelt kérdés

Tapasztalatokat szeretnék, hogy milyen volt az orvos, meg hasonlók. Most akarjuk eldönteni, hogy Kecskemétre vagy Békéscsabára menjünk-e. Csaba egy kicsit közelebb lenne, meg talán hamarabb kapnánk időpontot. De mit kapunk a pénzünkért? Az azért nem mindegy.

Köszi

22 hetes kismami

2008. júl. 24. 17:59
 1/3 anonim válasza:

Szia!

Róna doktor kiváló szakember, ő végzi a vizsgálatot, ami kb. fél órát tart. Elvégzi a szűréseket, megnézi hogy minden rendben van-e a babával,és utána mozizhattok:) A párod is bemehet. Az ár 10 ezer forint, ezért kapsz egy leletet, 4db fényképet, és egy kb.15 perces dvd felvételt a babáról. Az időpontban nem vagyok biztos, hogy hamar kaptok, én 6 hét múlva tudtam menni.

2008. júl. 24. 18:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Minden ultrahangon így a 4D-n is írnak szakvéleményt.
2008. júl. 24. 19:15
 3/3 anonim válasza:

Szia! Én 12 hetesen Kecskeméten voltam 4D uh-on, de a doki nem lett a szívem csücske. Mikor megkérdeztem tőle, hogy amit lát minden rendben van-e, majdnem leharapta a fejem, hogy hogy merem megkérdőjelezni az ő tudását, neki kötelessége mondani, ha valami problémát észlel. És hozzátette, hogy hiába látja, hogy van szeme, nem biztos hogy látni fog, hiába látja, hogy van füle, nem biztos hogy hallani fog. Nagyon felidegesített, pedig privát mentünk, és nem kevés pénzt hagytunk ott neki.

20 hetesen Csabára mentünk Róna főorvos Úrhoz, és nagyon meg voltunk vele elégedve. Kb. 30-35 percet vizsgált, és végig mondta, hogy mi látható a felvételen.

25 hetes kismama

2008. júl. 25. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!