6-7 hetes terhes vagyok! Kiszedjem a köldökpiercinget?
Figyelt kérdés
elfelejtettem a dokit megkérdezni!2008. júl. 24. 17:54
1/12 anonim 

válasza:

Én kb. 12-13 hetesen szedtem ki mert nekem azt mondta a doki,hogy fertőzést okozhat. Szerintem vedd ki.
2/12 anonim 

válasza:

En akkor vettem ki, amikor mar nem volt kenyelmes, ugy a 14. heten.
Doki is ugy vizsgalt meg a 12. heti hasi uh-on, h benn volt, nem szolt, csak mosolygott :)
3/12 anonim 

válasza:

Szia! Hát kiváncsi vagyok, miféle fertőzést okozhat egy már begyúgyult szúrt lyuk. Nah mindegy, én kicseréltem kismamapiercingre. Szerintem tedd ezt.
4/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2008. júl. 24. 18:29
5/12 anonim 

válasza:

18 heti genetikai uh-ra szedtemki, de még elférne kényelmesen. nem hinném, hogy onnan keresztül okozna fertőzést,hiszen nincs nyílt seb körülötte .
6/12 anonim 

válasza:

Nekem is van, a dokim azt mondta, hogy ráérek kivenni majd, ha már nagyon húzza a bőröm, mert már akkora a hasam. A fertőzés tök hülyeség. Hacsak nem éppen most rakattad be.
7/12 anonim 

válasza:

Nekem is kismamapiercingem van, ezt nem kell kivennem a szülés közben sem. És így nem forr be a lyuk sem:)
8/12 anonim 

válasza:

Már kikellett volna mikor megtudtad hogy terhes vagy!Fertőzést is okozhat!
9/12 anonim 

válasza:

Miért okoz fertőzést? És főleg mi az ami okozza?
VAgy hogy, mi módon?
10/12 anonim 

válasza:

Ja, amúgy az én dokim is egyetértett anno a kismamapiercinggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!