Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Annak aki kivette a köldökpier...

Annak aki kivette a köldökpiercinget a terhessége alatt nem nőtt be a helye?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem ez a legfontosabb kérdés, ami itt felmerülhet, csak kíváncsi vagyok. :) Én vettem szilikon száras piersinget, olyat amit direkt kismamáknak gyártanak, de mivel elkezdett kidomborodni a köldököm ki kellett vennem. Nagyon bepirosodott, és nem szerettem volna, ha átmegy gyulladásba. Jó lenne, ha nem kellene újra szuratni.
2009. máj. 22. 18:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én kivettem pedig nem akartam csak fájt mindig! De már is benőtt .Most 28 hetes vagyok de már sok héttel ezelött benőtt! A szilikonos szerintem azért pirosodott be mert elvileg csak az orvosi fém a jó! Szülés után én nem lövetem újra! Szerintem már nem ez lesz a fontos:)!
2009. máj. 22. 18:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem véletlenül esett ki pár héttel azelőtt, hogy terhes lettem. Elveszett az a kis golyó, ami felül volt rácsavarva. Ezt jelnek vettem, nem raktam be másikat, hanem minden este kicsit beletettem a "helyére", megforgattam, hogy nem forrjon be, hátha mégsem jön a gólya:) Kb 2 nap felejtettem el, de már nem tudtam újra berakni:( Szerintem újra szúratni én sem fogom, elég volt akkor egyszer kibírni... Legalábbis nekem.
2009. máj. 22. 18:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Én 37 hetes vagyok és nem nőtt be. :)

Mondjuk a terhesség során kb.havonta egyszer beleraktam,h megmaradjon a lyuk.

Én sem szerettem volna mégegyszer megcsináltatni,viszont nem akartam,h benőljön.

A barátnőmnek benőtt és fokozatosan rakta vissza,vagyis először nagyon vékonyat(fülbevaló) rakott bele...majd egyre nagyobbat és újra a régi. :)

Tényleg vigyázz a gyulladásra,de én amikor beleraktam,majd kivettem,körömvirág krémmel bekentem utána.

Sok sikert!

2009. máj. 22. 18:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Én rögtön kivettem, mikor megtudtam, hogy babát várok, és 3 nap múlva, már nem tudtam visszatenni. De nem is akarom már.
2009. máj. 22. 18:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi Mindenkinek a válaszokat! :)
2009. máj. 22. 18:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia.Én kb.a 8.héten vettem ki és szülés után 6héttel raktam vissza a piercinget és minden oké vele,simán belement,pedig én is azt hittem,hogy nem tudom már visszatenni és újra kell szuratni,most is van benne és olyan mint régen:D

8.5hós baba anyuja

2009. máj. 22. 21:54
 7/7 anonim válasza:
hát ez szerintem nagyon emberfüggő.van akinek hamar benő,van akinek egyáltalán.én nem vagyok terhes,de nekem 1éjszaka alatt úgy beforrt,hogy reggel már nem ment bele:(
2010. jan. 15. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!