Más is volt "idegbajos" a terhesség alatt?
Ez borzalmas, Lányok! Kéne egy kis vígasz, hogy nem vagyok egyedül. :( Amint valami félresikerül, vagy egyeztetni kell valamit, én már rögtön vitázom, nem jó nekem semmi, szegény párom fejéhez olyan dolgokat vágok, hogy csak na, és kb olyan idegbeteg vagyok, ha már több ember van a környezetemben, és össze kell hangolni a dolgokat, mint anno vizsgaidőszakban voltam...
Remélem, csak a hormonoktól van, mert én sosem voltam ilyen, és most is annyira fáj, olyan lelkiismeretfurdalásom van, hogy csak sírnék és sírnék, hogy hogy tudtam sok pici hülyeség miatt elviselhetetlen lenni... :(
A párom hála Istennek bír. Még. :)
17 hetes kismama
Köszönöm, hogy ennyien írtatok!
Megpróbálom a magnéziumot én is, ha nem elég, akkor mellékelem a citromfüvet is. :)
A párjaink előtt meg le a kalappal. :)
Kitartást és nyugodt, türelmes napokat Mindenkinek! ;)
hat enis idegbajos vagyok szegeny parom meg jo hogy tur nekem.ojan hisztiket le vagok neki minden hujesegert hogy szegeny aszt sem tudja hogy most nevesen vagy sirjon.remelem hamar elmulik
bocs a nem hejes irasert nem vagyok magyar
23 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!