Visszatérő tünetek 3. trimeszterben?
Szerintem nincs nagyobb baj. A melled lehet érzékeny, készül a majdani szoptatásra, émelyegni attól is émelyeghetsz, hogy már nyomja a gyomrod, meg a beleid a baba, gyengeség pedig szintén egy intő jel, hogy már nincs sok hátra, és sokat kell pihenned. Így készít fel a szervezeted a szülésre. Ott sok energiára lesz majd szükséged, ami miatt jobb, ha sokat pihensz. Addig aludj, amíg van rá lehetőség! :)
Én a 32. hétben vagyok. A 30. hétig esténként alig tudtam elaludni, annyira nem voltam álmos, a 30. héttől nincs vele gond és pár napja észrevettem, hogy nappal is sokkal fáradtabb vagyok. Egy pár napja én is émelyegtem, nekem elmúlt azóta, a mellemen még nem tapasztaltam érdemi változást!
Szia!
Én 32 hetes vagyok,kb ugyanígy érzem magam,kivétel a mellérzékenység.Nekem az elejében sem volt.
Mondtam a doktornőmnek még 30 hetesen,szerinte normális,neki is így volt.
Sőt,én sokkal többet tudnék aludni,mint eddig :-)
Minden jót,boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!