Külföldön élek és végre találtam málnalevél teát, de hogyan kell adagolni?
Figyelt kérdés
Filteres, és nincs rajta, hogy napi hány csészével ajánlott, csak az, hogy egy filterben 1 g málnalevél van. Hány csészével kell inni naponta? És ihatom a terhesség végéig? Most vagyunk 35 hetesek.2008. júl. 24. 16:33
1/6 anonim válasza:
Én napi két csészével iszom, a védőnőm ajánlotta igy. 35 hetesen kezdtem el. Most vagyok 39 hetes. Remélem hatni fog!!
Szép szülést! :)
2/6 anonim válasza:
A kórházban a szobatársaim naponta két csészével ittak. Volt olyan, akinek haszált és volt olyan is, akiknek nem. Én egyszer ittam belőle, s este megszületett a kislányom (gyorsan tágultam, nem volt semmi gond, gyors szülés volt)
3/6 anonim válasza:
Szia! Megkerdezhetem melyik orszagban vagy? En Angliaban vagyok, es en is szeretnek beszerezni! Ha Te is itt elsz megirnad milyen boltban tudtal venni!? Elore is koszonom!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Könnyű szülést Nektek!
Harmadik válaszolónak: Angliában vagyok én is. A teát a Holland & Barrett gyógynövény-reformkaja boltban találtam, Heath & Heather márkájú, 20 filter van benne, és 1.19 az ára. Ugyanott találtam málnalevél kapszulát is, amiből szintén lehet teát csinálni, csak azt drágálltam (6-7 Font)...
2008. júl. 24. 18:09
5/6 anonim válasza:
Szintén Angliában lakom és tervezem, hogy lassan veszek.
Hogy mondják itt, hogy málnalevél tea?
Simán raspberry leaf tea?
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, raspberry leaf tea. Itt úgy tűnik, nem nagyon hisznek benne, legalábbis az én bábám nem. De ki tudja? Ártani biztos nem árt. Amit én vettem, az egy keverék, van benne hibiszkusz meg alma-aroma, stb. De szerintem ez nem lehet baj.
2008. júl. 25. 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!