Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire veszitek figyelembe,...

Mennyire veszitek figyelembe, hogy a családtagoknak mennyire tetszik a név amit a párotokkal kiválasztotok a babának?

Figyelt kérdés
Van egy-két név ami mindkettőnknek tetszik,de amikor elmondjuk,hogy na akkor ez lesz a neve,és akkor jön a fintorgó arc,meg a jobbnál jobb ötletek és már kicsit idegesít,de nem akarok senkit megbántani.
2014. ápr. 1. 14:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nálunk éppen nem fintorogtak, de jött, hogy "érdekes név, de majd megszokjuk"! Normálisan álltak hozzá, bár látszott rajtuk, hogy nem tetszik nekik, de nem érdekel minket! Ez lesz, ezt kell szeretniük!
2014. ápr. 1. 14:32
 12/18 anonim ***** válasza:
Nálunk senkinek nem tetszett rajtunk kívül, pedig abszolult nem ilyen idegen neveket választottunk, de nem érdekelt.
2014. ápr. 1. 14:37
 13/18 anonim ***** válasza:
A többi családtag dönthet a saját gyereke nevéről :) az enyémről csak én és a párom.
2014. ápr. 1. 14:43
 14/18 anonim ***** válasza:

Nem érdekelt. Nekünk is Míránk van, az anyósom tüntetően nem tudta megjegyezni hónapokig.:)

Egyébként ismerek egy párt, akik senkinek nem mondták el, hogy mi lesz a baba neve. Mikor hazajöttek a kórházból, akkor közölték az érdeklődőkkel, hogy ez van, így kell szeretni.

2014. ápr. 1. 15:04
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem vettük figyelembe. Nekem tetszett egy név - Kira -, páromnak is tetszett, a családdal tényként közöltük. Tetszett nekik is.

A Te neveid közül a Lilien tetszik, de mindenki Lilizné, nekem meg a Lili nagyon nem tetszik.

2014. ápr. 1. 18:36
 16/18 anonim ***** válasza:
Mi sem foglalkoztunk senkivel. Nekünk is Mirànk van és elsőre mindenkinek fura volt, de ma már el se tudják képzelni, hogy más legyen a pucúr neve :)
2014. ápr. 1. 20:48
 17/18 anonim ***** válasza:

Mi sajnos megmondtuk, hogy mi lesz a neve - és anyósék halálba szekáltak minket. Szülésig kb. heti kétszer felhívott, hogy mire jött rá, miért nem tetszik a név. Még amikor megszületett és telefonált nekik a férjem az örömhírrel, még akkor is bepróbálkoztak, hogy nem gondoljuk-e meg magunkat.

Legközelebb nem mondom el előre a nevet, az biztos. De még a nemét sem.

2014. ápr. 1. 20:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Nálunk a nagymamám szokott javaslatokat tenni, pedig már megmondtuk, hogy biztos az a neve, amit kiválasztottunk. A legjobb az volt, mikor anyukám nevét javasolta (anyukám már meghalt). Finoman közöltem, hogy nem tetszik anyu neve és kész. Aztán egyszer volt valami, amikor végül kicsit erélyesebben szóltam, hogy az a lényeg, hogy nekünk tetszik a név, amit adni akarunk. Azóta nem mondott új javaslatokat.
2014. ápr. 2. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!