Más is ennyit jár pisilni?
Figyelt kérdés
33 hetesen pár napja szinte óránként mennem kell, éjjel is...mitől van ez? Nem fáztam fel.2009. dec. 18. 15:47
1/11 anonim válasza:
A baba és a méhed akkorára nőtt, hogy nyomja a húgyhólyagodat. Ez van szülésig. :-)
2/11 edus83 válasza:
ÉN IS ÍGY VAGYOK EZZEL ,SZÓ SZERINT ÓRÁNKÉNT JÁROK ÓRÁNKÉNT,ÉS NAPPAL IS:((!!ÉN 32HETES VAGYOK,ÉS EZ ÍGY VAN ELEJE ÓTA:((!!!BIZTOS A HÓLYAGUNKAT NYOMJA:((!!
3/11 anonim válasza:
Szintén zenész! Éjzaka is 3-4-szer.
23+4 hármasikres.
4/11 anonim válasza:
Én is ebbe a klubba tartozom. elejétöl fogva sokat járok, mivel lent a méhem és nyomja a hólyagokat. szülés után szinte furcsa lesz majd visszaállni a régi állapotra, amikor napi pár alkalommal mentem, és nem 20-30 percenként. 37 hetes km
5/11 anonim válasza:
Off: 15:59-es ne kiabálj!!!
Én is rengetegszer megyek, és sokszor csak pár csepp miatt.
A pici nyomja a hólyagot, olykor rugdossa, üti, azért gyakori az inger. Fárasztó, macerás dolog így télen, ha nem vagyok itthon :P
6/11 anonim válasza:
bárcsak óránként kellene mennem :) én 20 percenként járok :D
31 hetes km
7/11 anonim válasza:
Én napközben kb. fél óránként járok, éjszaka max egyszer-kétszer szerencsére, de az a tipikus, hogy ha elindulunk otthonról, akkor elmegyek és amint kilépünk az ajtón már megint kell. Valószínűleg a mozgás is rásegít. nekem már be van fordulva és eléggé feszít. 35 hetes kismami
8/11 anonim válasza:
Velem olyan is előfordult,hogy otthon indulás elött 2 perccel voltam pisilni, elsétáltam a piacig ami kb.500méterre van de ott már nem birtam tovább ,úgyhogy egy üzlet személyzeti vécéjébe kellett befussak. Éjjel is min.5-6 alkalommal kell .:)) üdv.34hetes km.
9/11 anonim válasza:
Jó nektek! Nekem (28 hetesen) már nem csak hogy 10 percenként kell hanem már megy is... Nekem már pelenka kell 24/7 Na ne tudjátok milyen jó érzés igy menni dolgozni...
10/11 A kérdező kommentje:
Huhh, nem is hittem, hogy ennyien szenvedünk ettől. Kitartás!
2009. dec. 18. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!