Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Két napja amikor lefeküdtem...

Két napja amikor lefeküdtem elkezdett elég erősen fájni a hasam, (eléggé kapkodtam a levegőt) kb.3 percenként jött és olyan 20 mp-ig tartott, elmentem wc-re és utána elmúlt. Ez már lehetetta jósló fájás?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor azok milyen rendszerességgel jelentkeznek, merthogy azóta 2 napja nem volt semmi.34 hetes kismama vagyok
2008. júl. 24. 15:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem a 28-29. hét körül volt egy ilyen élményem, és nagyon megijedtem, ugyanis már 2x szültem, és az ún. jóslófájások szinte sosem voltak fájdalmasak, csak kellemetlen keményedéssel jártak, viszont a szülési fájdalom az tényleg fájt, és ez arra emlékeztetett. De kb. másfél óra után elmúltak, így megnyugodtam, hogy ezek is csak jóslófájások voltak. Mivel neked is 2 napja történt, és azóta semmi nem volt, nálad is jóslófájások voltak. Ezek szerint lehetnek ilyenek is. (Talán az előző két terhességemnél is átéltem hasonlót, de mivel csak ritkán lehetett, ezért nem emlékszem annyira. A kellemetlenül erős, sokszor 1-2 percig is elhúzódó keményedések nálam sokkal jellemzőbbek voltak ill. jellemzőek.)

További boldog babavárást!

Egy 33. hetes kismama

2008. júl. 24. 15:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Az első válszoló vagyok, most láttam a kérdés második felét. A jóslófájások bármilyen "rendszerességgel" jelentkezhetnek (akár naponta többször, de az is lehet, hogy 1-2 hétig semmi), pont az különbözteti meg az igazi fájásoktól, hogy ezek még rendszertelenül jönnek (még ha rendszeresnek is tűnik, 1-2 óra múlva elmúlik).
2008. júl. 24. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!