Két napja amikor lefeküdtem elkezdett elég erősen fájni a hasam, (eléggé kapkodtam a levegőt) kb.3 percenként jött és olyan 20 mp-ig tartott, elmentem wc-re és utána elmúlt. Ez már lehetetta jósló fájás?
Szia! Nekem a 28-29. hét körül volt egy ilyen élményem, és nagyon megijedtem, ugyanis már 2x szültem, és az ún. jóslófájások szinte sosem voltak fájdalmasak, csak kellemetlen keményedéssel jártak, viszont a szülési fájdalom az tényleg fájt, és ez arra emlékeztetett. De kb. másfél óra után elmúltak, így megnyugodtam, hogy ezek is csak jóslófájások voltak. Mivel neked is 2 napja történt, és azóta semmi nem volt, nálad is jóslófájások voltak. Ezek szerint lehetnek ilyenek is. (Talán az előző két terhességemnél is átéltem hasonlót, de mivel csak ritkán lehetett, ezért nem emlékszem annyira. A kellemetlenül erős, sokszor 1-2 percig is elhúzódó keményedések nálam sokkal jellemzőbbek voltak ill. jellemzőek.)
További boldog babavárást!
Egy 33. hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!