Szinte 5 percenként bekeményedek. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Hívtam a szülésznőmet,és mondta hogy menjek be a dokihoz,de nem igazán szeretnék a mai nap folyamán,mert ha most befektetne nem lenne aki a kislányomra vigyázna. A keményedéstől alig kapok levegőt. Mi lehet a baj és ez veszélyes? A derekam már egy hete fáj folyamatosan,úgy mintha menszeszelnék,mert nekem görcsök helyett derékfájás volt menszesznél.
Pénteken kezdtem a 36 hetet...
2011. aug. 1. 16:04
2/7 anonim válasza:
Nem lehet, hogy ez a hülye hideg-meleg front váltakozás? Én borzalmasan keményedek, mióta ilyen az időjárás, "marékszám" eszem a Magne B6-ot...
4/7 anonim válasza:
Rendszeres keményedés, mensi-szerû derékfájdalom... ez így eléggé szülésnek hangzik, de innen nem fogjuk neked kitalálni. Szerintem biztos, ami biztos, gyorsan keríts valakit, aki vigyáz a kislányodra.
5/7 A kérdező kommentje:
Már most este szerintem én is beugrok a gyógyszertárba,mert én meg már nem szedem a magne B6-ot... De a mai nap folyamán elég sokat jártam wc-zni,de nem megy a hasam,de úgymond "lágyabbat" is wc-zek mint szoktam,ha egyáltalán tudok,mert van olyan hogy nem is sikerül(lehet ebbe nincs összefüggés)... Félek hogy gondok lesznek...
2011. aug. 1. 16:16
6/7 anonim válasza:
már ne szedj magne b6ot.nyugi semmi baj nem lesz.ha jönni akar a baba az azt jelenti hogy készen áll a kinti életre.amit írtál tünetnek azok a szülés jelei.esetleg hívd fel a dokid és mond el neki hogy 5 percenként keményedsz stb.a lényeg hogy ne idegeskedj.könnyű szülést kívánok neked.3 hetes kisfiú anyukája
7/7 anonim válasza:
Ez bizony szülés lesz!
Mindenképp oldd meg a kislányod felügyeletét és menj be a kórházba.
Ott megnézik hogy áll a méhszáj. Még lehet, hogy vissza tudják tartani, hogy ne legyen korababa. (Nekem 35+2 hetesen visszatartották és csak 38+2-re szültem!)
Ha ki kell jönnie, akkor sincs nagy baj, a tüdeje készen áll már. A frontok be tudják indítani a szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!