Szerintetek mit tegyek? Velem van a baj? Alul bővebben fejtem, itt hosszú lenne.
szia!
Hasonló az én történetem is. Minden túlzás nélkül mondhatom, hogy terhességem előtt imádtam a szexet. Nagyon sokat voltunk együtt a férjemmel.
Jelenleg 25 hetes terhes vagyok, és rendes nemi aktus csak egyszer volt köztünk. Feszült voltam, és rossz volt.
Másképp persze szoktam "szeretni" a férjem, de valahogy a szexet most nem kívánom. Nekem most a Manókám a legfontosabb, és valamiért úgy állt be az agyam, hogy mindennek megvan az ideje. Jelenleg most a várakozás, önmegtartóztatás, készülődés ideje van. Lesz még alkalmunk a szeretkezésre később. A férjem is így fogja fel a dolgot, és örülök, hogy a harmónia ezen területen is működik nálunk.
Szerintem se benned se a párodban nincs hiba. Szerintem nálatok is hasonló a helyzet. Sok férfinek ilyenkor nem megy a szexuális együttlét. Mégha a testük akarná is, az agyukban az van, hogy ott van a gyerekem.
Szóval szerintem ne rontsd el idegeskedéssel, féltékenykedéssel terhességed utolsó heteit. biztos vagyok benne, hogy nincs nagy baj, és a későbbiekben rendeződni fognak a dolgok
Szia!
Nemhiszem, hogy veled lenne a baj, én sem kívánom a sexet, max másfél hetente egyszer, és akkor sem esik túl jól. Bár nálunk nem egészen úgy van, mint nálatok, mert engem kíván a férjem, csak nekem nehéz rávennem magam, de ő szerencsére megérti. Meg aggódok is utána mindig, mert bekeményedik a pocim stb.
Szerintem a te párod is azért nem annyira közeledik feléd mostanában, mert félt téged is, meg a babát is, és hiába mondod neki, hogy ettől egyikőtöknek sem lesz semmi baja... a férfiak már csak ilyenek. Amúgy meg biztos nincs senkije, csak ilyenkor ők is megváltoznak... majd ha már nem lesz a pici a pociban, akkor biztos minden a régi lesz. Úgyhogy ne aggódj, és fel a fejjel!:)
Mi már öreg motorosok vagyunk, így kicsit mosolyogtam eme ifjonti héven:-))
Semmi baj nincs Veletek, majd minden helyreáll, ha megszületik a baba, kipihened az első fáradalmakat és begyógyulnak a sebek. Lesz még időtök utána a kistesóra gyakorolni:-)
(32. hetes 37 éves mami)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!