Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mit tegyek? Velem...

Szerintetek mit tegyek? Velem van a baj? Alul bővebben fejtem, itt hosszú lenne.

Figyelt kérdés
34 hetes terhes vagyok, és mindednhol azt olvasom, hogy a terhes nők jobban kívánják a sexet, mint általában. Hát, nálam ez nem így van.. mióta terhes vagyok, a nemi életem szinte egyenlő a nullával. Addig egy héten akár 8-10szer is, naponta többször is, most meg jó ha egy héten egy alkalom van. Akkor se mondhatnám, h kifejezetten kívánom és jól esik. Ha én közeledek, a párom általában elutasít, és ritka az amikor ő bújik, pedig előtte... nem mondhatnám azt sem, hogy csúnya vagyok, mert még most is megfordulnak utánam, mint előtte, és flörtölni is próbálnak, de a párom... Teljesen kétségbe vagyok esve. Próbálok mindent megtenni, az olajos gátmasszázshoz is bevonom, de egyszerűen semmi,hiába megkívánom olyankor, ő vhogy nem. h rákérdeezek mia baj, és h van e valakije, felháborodik és leharapja a fejem. 24 éves, én 20. Egyik nap szeretkezés után elbőgtem magam. Ő észre se vette, ment dolgozni..Ez így szerintem nem normális, valami biztosan sántít. Mit tegyek szerintetek? bennem van a hiba?
2009. dec. 18. 14:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Hasonló az én történetem is. Minden túlzás nélkül mondhatom, hogy terhességem előtt imádtam a szexet. Nagyon sokat voltunk együtt a férjemmel.

Jelenleg 25 hetes terhes vagyok, és rendes nemi aktus csak egyszer volt köztünk. Feszült voltam, és rossz volt.

Másképp persze szoktam "szeretni" a férjem, de valahogy a szexet most nem kívánom. Nekem most a Manókám a legfontosabb, és valamiért úgy állt be az agyam, hogy mindennek megvan az ideje. Jelenleg most a várakozás, önmegtartóztatás, készülődés ideje van. Lesz még alkalmunk a szeretkezésre később. A férjem is így fogja fel a dolgot, és örülök, hogy a harmónia ezen területen is működik nálunk.

Szerintem se benned se a párodban nincs hiba. Szerintem nálatok is hasonló a helyzet. Sok férfinek ilyenkor nem megy a szexuális együttlét. Mégha a testük akarná is, az agyukban az van, hogy ott van a gyerekem.

Szóval szerintem ne rontsd el idegeskedéssel, féltékenykedéssel terhességed utolsó heteit. biztos vagyok benne, hogy nincs nagy baj, és a későbbiekben rendeződni fognak a dolgok

2009. dec. 18. 14:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nemhiszem, hogy veled lenne a baj, én sem kívánom a sexet, max másfél hetente egyszer, és akkor sem esik túl jól. Bár nálunk nem egészen úgy van, mint nálatok, mert engem kíván a férjem, csak nekem nehéz rávennem magam, de ő szerencsére megérti. Meg aggódok is utána mindig, mert bekeményedik a pocim stb.

Szerintem a te párod is azért nem annyira közeledik feléd mostanában, mert félt téged is, meg a babát is, és hiába mondod neki, hogy ettől egyikőtöknek sem lesz semmi baja... a férfiak már csak ilyenek. Amúgy meg biztos nincs senkije, csak ilyenkor ők is megváltoznak... majd ha már nem lesz a pici a pociban, akkor biztos minden a régi lesz. Úgyhogy ne aggódj, és fel a fejjel!:)

2009. dec. 18. 14:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! A heti egy nem terhesen is belefér a normális kategóriába:) Viccet félretéve? nem hiszem hogy bármelyikőtökkel baj lenne, ez most egy más állapot, mások az érzelmeitek, vágyaitok is. 34 hetesen gondolom szép nagy a pocakod, sokat mocorog a baba, lehet hogy ez is frusztrálja kicsit a párodat. Neked sem esik kifejezetten jó, ahogy írod, ne erőltessétek, mert akkor pláne elmegy tőle a kedvetek:) A szülés után is lesz egy ilyen időszak, akkor meg egész más hormonok és érzelmek fognak tombolni bennetek, szóval próbáljatok meg a gyerekkel, az új családdal, az új feladatokkal stb foglalkozni, ne a szexszel. Minden jót, kitartás!
2009. dec. 18. 14:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek a válaszokat! Nem is tudom, hogyayn fogalmazzak, hogy jó legyen. :) lényeg, hogy hasznosak, és megnyugtattatok, h nincs bennem hiba, és ha úgy vesszük "minden rendben". Még egyszer köszönöm Nektek!
2009. dec. 18. 14:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is hasonló cipöben járok. terhesség elött akár naponta többször is, terheség alatt hetente egyszer, de sokszor az sem volt jó. a párom kiván engem, söt, de hála Istennek megértö is. most meg már nem is szabad szeretkeznünk, mert megrövidült a méhnyakam és résnyire nyitva vagyok. mostanság érzem úgy,hogy kivánom a sexet, de kibirom nélküle, hiszen a baba a legfontosabb. 37 hetes km
2009. dec. 18. 16:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Mi már öreg motorosok vagyunk, így kicsit mosolyogtam eme ifjonti héven:-))

Semmi baj nincs Veletek, majd minden helyreáll, ha megszületik a baba, kipihened az első fáradalmakat és begyógyulnak a sebek. Lesz még időtök utána a kistesóra gyakorolni:-)

(32. hetes 37 éves mami)

2009. dec. 18. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!