Lehet terhesen tollaslabdázni?
Figyelt kérdés
Nem sportszerűen, csak bnőmmel hobbiszinten.2014. márc. 31. 15:08
2/6 anonim válasza:
Pont hétvégén tollasoztam 31 hetesen, jó móka volt, de szégyenszemre 5 percig bírták csak a méhszalagjaim meg tüdőm. Ha nincs gondod terhesen a mozgással és nem vagy veszélyeztett, nyugodtan tollasozz, érezni fogod, ha mégis abba kéne hagynod.
3/6 anonim válasza:
Én még nagy pocakkal is 34 hetesen az X-box on az Adventures és Sport játékokkal jatszottam, igaz tulsulyos voltam, olyan 5-10 percet birtam de amig erzed h jolesik nem görcsölsz mehet nyugodtan a tollas is:) mi is a szélmentes joidöt vadasszuk hogy tollasozhassunk:) 9 hkm
4/6 anonim válasza:
Ha egészséges és problémamentes a terhességed akkor lehet. Csak ne vidd tulzásba. Ha már nagyon érzed , hogy nem bírod, hagyd abba.
27 hkm
5/6 A kérdező kommentje:
Elsőnek nem igazán értem a válaszát, 16hetes kismama vagyok, 1. bébivel, nem nagyon van fogalmam róla mit lehet és mit nem, így inkább megkérdezem...
Szerencsére se veszélyeztetett nem vagyok, se görcsölni nem szoktam. Még nem terhesen se vittük túlzásba, nem hogy most:)) Egyébként meg nem árt egy kis mozgás, szerintem. Köszönöm a hasznos válaszokat.
2014. márc. 31. 19:36
6/6 anonim válasza:
Azért legyél sportszerű, csúnya dolog a csalás! -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!