Vélemények erről a stria elleni olajról?
Figyelt kérdés
A kommentelők között többen is írták, hogy ahol kenték magukat, ott nem lettek striák. Valakinek van valamilyen tapasztalata? Sajnos a csípőm már most eléggé csíkos és megy hátrafelé:O kenem Garnier testápolóval de semmit nem értem el vele :( 22 hkm.
2014. márc. 31. 13:03
1/7 anonim válasza:
Nekem jó volt. Én már rögtön az elejétől kentem, és minden nap kétszer. Nem lett egy csíkom sem. Azt nem tudom, hogy ettől, vagy nem ettől! Időnként kentem sima mandulaolajjal, az is nagyon jól puhítja a bőrt, de ez dm-es azért gazdaságosabb!
2/7 anonim válasza:
Első terhességemnél pont ilyennel kentem magam naponta, nem lett egy stirám sem. A másodiknál nem kentem, akkor meg tele lettem stirákkal :(
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nagyon sajnálom kedves 2. Ezek szerint akkor mégiscsak ér valamit.. igaz, hogy már nekem amúgy is van, de nem akarok többet.. kipróbálom:)
2014. márc. 31. 13:22
4/7 anonim válasza:
Én is ezt használtam, bár csíkom nem lett, de így is eléggé kinyúlt a bőröm.
5/7 anonim válasza:
Én is ezt használtam, a második hónaptó már kentem, nem lett csíkom, pedig hajéamos vagyok rá.
6/7 anonim válasza:
Elsőnél használtam bevált, most 2 hete kezdtem el (10. héten). Most is reménykedek :)
7/7 anonim válasza:
Én is használtam. Totál csíkos lettem. Szerintem, amúgy ez genetika. Valószínűleg hiába kentem, mert amúgy is sok csíkom van, kamaszkorból növekedéstől, hízástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!