Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olyan elveszettnek érzem...

Olyan elveszettnek érzem magam, mit lehet ezzel csinálni?

Figyelt kérdés
31 hetes vagyok,és komolyan mondom úgy érzem magam mint egy elveszett kisgyerek a nagyvárosba.nem vagyok egy nyávogos típus,de már elég rég óta csak jövök-megyek és nem tudom hova rakjam magam,mit kezdjek magammal,már minden olyan monoton,nem akarok depis lenni,voltak érzelmi hullámzásaim már a terhesség alatt,és nem volt jó érzés.Anyagilag nem állok olyan jól hogy elmenjek vásárolgatni,de ha megtehetném is a környezetem sokszor nem ér rá, a párom is mindig dolgozik.És így is mindig mindent egyedül intézek.Nem dob már fel igazán semmi.Ez most megint egy érzelmi hullám?próbálok ellene tenni,váltakozó sikerrel.Véleményetekre vagyok kiváncsi,hátha más is volt így.
2009. dec. 18. 12:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ez természetes a terhesség alatt. Bár én még csak 25 hetes terhes vagyok, de nekem is eszméletlen érzelmi kitöréseim vannak. Vannak napok amikor szinte percről perce változik a hangulatom. A Férjem elmegy reggel 7-kor és este ugyanilyen időpontban érkezik haza. A lakást - feleslegesen - minden nap takarítom, mosok, főzök, de már ezek se kötnek le. Észre vettem, hogy nagyon sokat beszélek magamban. Ezt már kiváltottam azzal, hogy a Kislányomhoz beszélek.

Nagyon várom már, hogy megszülessen, és velem legyen, és hogy hulla fáradtan dőlhessek az ágyba.

Azt kihagytam, hogy számomra sem megoldható a jövés-menés.

Fekvésre ítélt veszélyeztetett vagyok.........még a takarítás sem engedélyezett, de fáj a fenekem a sok fekvéstől. :D

Szóval kitartás.............majd aztán nem lesz ilyen időszakunk

2009. dec. 18. 12:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Terhességgel, hormonális változással együtt jár(hat)Lehet, még sírni is fogsz. :)

Elmúlik majd!

Egy jó kis könyv?

Ilyen hideg időben visszabújni, egy jó teával?

Pihenj sokat, ha tudsz, előre is, mert a baba egy ideig nem hagy.

2009. dec. 18. 12:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!Velem is van ez így elég sokszor,de ne add fel.Gondolj a babára és arra,hogy milyen boldogok lesztek amikor már a kezedben tarthatod a babátokat.37.hétben járok és velem is elég gyakran előfordul ez a hanglat váltás,anyagilag misem állunk jól,mert a párom sem dolgozik és ugye én sem tudtam elmenni dolgozni ami nagyon frusztrál.Ha a párom Nővérétől nem kaptuk volna meg a babaholmikat akkor én sem tudom miből vettük volna meg a babaholmikat.Még meg kéne venni pár holmit amit a kórházba kell majd vinni,de már olyan idegesítő hogy saját pénzből nem tudom megvenni.Nem vagy egyedül ebben a helyzetben.

Ne add fel nem tesz jót a babádnak ha így lecsüggedsz.További boldog babavárást!

2009. dec. 18. 12:59
 4/6 anonim ***** válasza:

A négyfal közt én is "bekotortam". NEm bírom...

Ha bírod még magad esetleg menj el könyvtárba. Nálunk pl van baba-mama klub. A lényeg, hogy egy kicsit légy emberek között.

A hipermarketeket most egyébként sem ajánlom. Ott lehet csak összeszedni mindenféle megfázást...

Ha nagyvárosban laksz, nézd meg a kórházban van-e babatrona (ingyenes). Ott ismerkedtünk meg 6 kismama, közel egyidősek vagyunk és összejárunk még most is. (2,5 év)

2009. dec. 18. 13:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez normális. Legalábbis én is pont így vagyok vele. Én sem tudok sehova se menni, mert karambolozott a férjem a kocsinkkal és szerelőnél van, én meg így még azon is el vagyok keseredve, hogy hogyan fogok karácsonyra bevásárolni, meg egyáltalán a vizsgálatokra bemenni, mikor a doki direkt rám bízta, hogy ne gyalogoljak..., mert nyílik a méhszájam és még csak 35 hetes vagyok.Buszra meg nem merek ülni a sok baci miatt.Szóval én meg ezen bőgök már napok óta.De gondolom ez összefügg a terhességi mindenféle hormonváltozással, mert egyébként nem szoktam ilyen "idegbajos"lenni.Reméljük hamarosan jobb lesz a hangulatod kedves kérdező és átesel ezen a holtponton.:-)
2009. dec. 18. 13:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Én éppen 32. hetes vagyok, és gyakran kóválygok a lakásban, hogy mivel is üssem el az időt. Minden napra próbálok valamilyen feladatot kitalálni, ha teljesítem nagyon elégedett vagyok magammal. Időnként mozgósítom a barátnőimet, kicsi gyerekeik vannak ,rajtuk "gyakorlok". Egyébként próbálok pihenni, egy-két kedvenc DVD-t megnézek, mert utána egy jó darabig nem lesz rá lehetőség. Aztán van sok olyan dolog, amit rendbe lehet tenni, pl. ma az iratokat rendezgettem, mit lehet kidobni, mit kell őrizni. Órák telnek így el. Valahogy így ütöm el az időt.

NEm olyan sok van hátra, ha egy kicsit befordulunk ilyenkor, szerintem az természetes. Kicsit nem árt magunkkal foglalkozni, így olvasni, zenét hallgatni, sétálni, barátnőkkel trécselni...stb, szerintem így is fel kell készítenünk magunkat a 24 órás szolgálatra.

Minden jót!

2009. dec. 18. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!