Olyan elveszettnek érzem magam, mit lehet ezzel csinálni?
Szia!
Szerintem ez természetes a terhesség alatt. Bár én még csak 25 hetes terhes vagyok, de nekem is eszméletlen érzelmi kitöréseim vannak. Vannak napok amikor szinte percről perce változik a hangulatom. A Férjem elmegy reggel 7-kor és este ugyanilyen időpontban érkezik haza. A lakást - feleslegesen - minden nap takarítom, mosok, főzök, de már ezek se kötnek le. Észre vettem, hogy nagyon sokat beszélek magamban. Ezt már kiváltottam azzal, hogy a Kislányomhoz beszélek.
Nagyon várom már, hogy megszülessen, és velem legyen, és hogy hulla fáradtan dőlhessek az ágyba.
Azt kihagytam, hogy számomra sem megoldható a jövés-menés.
Fekvésre ítélt veszélyeztetett vagyok.........még a takarítás sem engedélyezett, de fáj a fenekem a sok fekvéstől. :D
Szóval kitartás.............majd aztán nem lesz ilyen időszakunk
Szia!
Terhességgel, hormonális változással együtt jár(hat)Lehet, még sírni is fogsz. :)
Elmúlik majd!
Egy jó kis könyv?
Ilyen hideg időben visszabújni, egy jó teával?
Pihenj sokat, ha tudsz, előre is, mert a baba egy ideig nem hagy.
Szia!Velem is van ez így elég sokszor,de ne add fel.Gondolj a babára és arra,hogy milyen boldogok lesztek amikor már a kezedben tarthatod a babátokat.37.hétben járok és velem is elég gyakran előfordul ez a hanglat váltás,anyagilag misem állunk jól,mert a párom sem dolgozik és ugye én sem tudtam elmenni dolgozni ami nagyon frusztrál.Ha a párom Nővérétől nem kaptuk volna meg a babaholmikat akkor én sem tudom miből vettük volna meg a babaholmikat.Még meg kéne venni pár holmit amit a kórházba kell majd vinni,de már olyan idegesítő hogy saját pénzből nem tudom megvenni.Nem vagy egyedül ebben a helyzetben.
Ne add fel nem tesz jót a babádnak ha így lecsüggedsz.További boldog babavárást!
A négyfal közt én is "bekotortam". NEm bírom...
Ha bírod még magad esetleg menj el könyvtárba. Nálunk pl van baba-mama klub. A lényeg, hogy egy kicsit légy emberek között.
A hipermarketeket most egyébként sem ajánlom. Ott lehet csak összeszedni mindenféle megfázást...
Ha nagyvárosban laksz, nézd meg a kórházban van-e babatrona (ingyenes). Ott ismerkedtünk meg 6 kismama, közel egyidősek vagyunk és összejárunk még most is. (2,5 év)
Én éppen 32. hetes vagyok, és gyakran kóválygok a lakásban, hogy mivel is üssem el az időt. Minden napra próbálok valamilyen feladatot kitalálni, ha teljesítem nagyon elégedett vagyok magammal. Időnként mozgósítom a barátnőimet, kicsi gyerekeik vannak ,rajtuk "gyakorlok". Egyébként próbálok pihenni, egy-két kedvenc DVD-t megnézek, mert utána egy jó darabig nem lesz rá lehetőség. Aztán van sok olyan dolog, amit rendbe lehet tenni, pl. ma az iratokat rendezgettem, mit lehet kidobni, mit kell őrizni. Órák telnek így el. Valahogy így ütöm el az időt.
NEm olyan sok van hátra, ha egy kicsit befordulunk ilyenkor, szerintem az természetes. Kicsit nem árt magunkkal foglalkozni, így olvasni, zenét hallgatni, sétálni, barátnőkkel trécselni...stb, szerintem így is fel kell készítenünk magunkat a 24 órás szolgálatra.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!