A negativ terhessegi teszteken is latszik nagyon halvany rozdaszinnel a controll vonal?
Figyelt kérdés
Fpgamzasgatlot szedek,ket napja kellett volna megjonnie de eddig semmi.csinaltam ma tesztet ami elso ranezesre negativ volt.az elobb ujra elovettem a tesztet es van egy nagyonhalvany masodik vonal.a ferjem is latja2014. márc. 31. 00:07
11/21 anonim válasza:
Ezen elég egyértelmű a 2. csík, milyen teszt ez?
12/21 A kérdező kommentje:
angliaban elek itt vettem.accu news Pregnancy Test..de akkor ma miert lett negativ?
2014. márc. 31. 11:18
13/21 anonim válasza:
Nekem ilyen volt az első tesztem, amikor másnap már egyértelműen pozitív lett
14/21 A kérdező kommentje:
en nem merem meg elhinni.....
2014. márc. 31. 11:29
15/21 anonim válasza:
Szia!
Ez pozitiv, holnap csinálj még egyet, hátha erősebb lesz .
16/21 anonim válasza:
Próbálj meg 10-es érzékenységűt beszerezni! Este feküdj le időben, előtte pisilj, hogy éjjel ne kelljen kimenned, és aludj legalább 7-8 órát! A tegnapi teszt csak akkor pozitív, ha nem időn túl nézted meg.
17/21 anonim válasza:
szerintem is pozitív. Nekem az első tesztem már a kukába landolt,mert kb. fél órán át semmit nem mutatott ami babára utalt volna, valamiért mégis megnéztem kb 3 óra elteltével, és ott volt a második csík, most vagyok 37 hetes
18/21 A kérdező kommentje:
az elobb elkezdtem barnazni..................
2014. márc. 31. 14:04
19/21 anonim válasza:
amit feltettél kép az mikori?tegnapi? és a mai hogy néz ki??tedd fel azt is.
A barnázás nem jó, de ha van baba akkor menj dokihoz, van magzatmegtartó gyógyszer amit felírnak ilyenkor.
20/21 anonim válasza:
miután az első lányom megfogan,én a mensi idejére került a sor, én is barnáztam. ne aggódj,ez még nm jelenti,h. nincs baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!