Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj ha 16 hetesen meg nincs...

Baj ha 16 hetesen meg nincs liena negra vonal a pocakomon?

Figyelt kérdés
Ikeket varok.A lanyomnal mar 14 hetesen volt.
2012. okt. 1. 15:59
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem baj.

Én a 3.babát várom, és most nincs, pedig eddig mindig volt.

Nem hiányzik, bevallom, olyan sokára kopott le, úgy utáltam.

2012. okt. 1. 16:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem baj, nekem sincs!
2012. okt. 1. 16:01
 3/9 anonim ***** válasza:
úgy tudom az nincs mindenkinek. legalábbis nekem sincs, 15 hetes leszek csütörtökön.
2012. okt. 1. 16:03
 4/9 kittycica1987 ***** válasza:
Sziasztok! Eddig nekem sem volt, már azt hittem megúszom nélküle :) Sajnos most kezd már kialakulni. Remélem nem lesz túl vastag és sötét színü. 27+1 napos kismami
2012. okt. 1. 16:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem csak a terhesség közepe-vége felé lett és elég halvány volt.
2012. okt. 1. 16:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Dehogy baj,nekem kb a 28.héten kezdett el megjelenni,de éppenhogy látszik most is még a 40.héten.Nincs összefüggésben se iker várandósággal,se semmivel.Én kb vagy 20kg plusszal kezdtem a terhességem (171cm 82kg)és teljesen szétszakadt a hasamon a bőr,pedig hát nem volt lapos ugyebár a sok kis husika miatt,meg hogy hajlamos voltam 2hónap alatt 11kg fogyásra is mindig.Tehát edződött rendesen,a terhességet mégse birta,mert nem széles a csipőm igy nagyon nyúlt előre már korán a hasam.
2012. okt. 1. 16:09
 7/9 anonim ***** válasza:
előző gyerekemnél volt, de a 16.héten még biztosan nem, akkor nyaraltunk, emlékeznék rá. Valamikor később alakult ki. Most 20hetes leszek lassan, még nincs. Mondjuk nem is hiányzik. Nem mindenkinek van, nem jelent semmit ha nincs, ne aggódj!
2012. okt. 1. 16:31
 8/9 anonim ***** válasza:
2012. okt. 1. 16:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem még most kezd megjelenni és most vagyok 33 hetes...nem úszom meg, de nem zavar, úgyis elmúlik :)
2012. okt. 1. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!