Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A védőnénim szerint sok a...

A védőnénim szerint sok a fehérje a vizeletemben azt mondta ilyen magas értéket még nem látott. Van rá valami gyógymód?

Figyelt kérdés

otthoni?

36 hetes kismami.

2008. júl. 24. 14:08
 1/5 anonim ***** válasza:
A vérnyomásod milyen? Vizesedsz? Nem mondott semmit a védőnőd? A fehérje a vizeletben toxémiára is utalhat...
2008. júl. 24. 14:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem vizesedek és a vérnyomásom is szuper én szerintem elírták létezik ilyen?mert 180-200 van odaírva holnap megyek vele dokihoz csak tud segíteni :D üdv
2008. júl. 24. 18:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Miért a védőnő értékeli ki a laboreredményedet? Nekem egy - orvos által- tökéletesnek mondott eredményre elkezdett sápítozni, hogy milyen rossz... Biztosan nem mondott hülyeséget? Sztem kérdezd meg az orvosod ő talán jobban tudja... (www.hazipatika.com, ha nagyon ideges vagy miatta...)
2008. júl. 24. 19:26
 4/5 A kérdező kommentje:
én is így gondolom ezelött is sápítozott hogy nem jó aztán én meg aggódtam és kiderült,hogy semmi gond.Szerintem meg elírták ám mert ez tényleg nagyon nagyon sok.Lehetetlen :D
2008. júl. 24. 19:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!! Szerintem kérj a dokidtól beutalót laborba megint és az orvos mondja meg, mit szól az eredményhez. A múltkor nekem baci volt a vizeletben, írt fel rá az orvos valami port, amit ha megiszol kitisztít pár nap alatt. Sajnos a nevét nem tudom. Nyugodj meg, minden rendben lesz :)

36 hetes kismama

2008. júl. 25. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!