Szoptatás abbahagyása után szinte rögtön teherbe lehet esni?
Figyelt kérdés
Mennyi idő múlva sikerült, és hány hónapos volt az elválasztott babád?2009. dec. 18. 09:58
1/8 anonim válasza:
Sőt, szoptatás alatt is teherbe lehet esni. A szoptatás nem fogamzásgátló hatású, bár a terhesség esélyét tényleg csökkenti némiképp.
Amint van peteérésed, menszeszed, teherbe eshetsz, ha nem védekezel. Akár szülés után 6 héttel is!
2/8 anonim válasza:
Én szoptatás alatt estem teherbe, 5 hónapos volt a lányom. Így lett kettőjük közt 14 hónap. (ráadásul csak egy petefészkem volt)
3/8 anonim válasza:
utsó. Ja és nem volt még menzeszem sem akkor! Egyszeri alkalom volt védekezés nélkül!
4/8 anonim válasza:
Szoptatás alatt azonnal terhes lett. 11 hós volt a fiam. Terveztük.
5/8 anonim válasza:
A szoptatás alatt egyáltalán nem menstruáltam, ez alatt nem is tudtam teherbe esni. A fiamat 15 hónapos korában szoktattam le, ez után másfél hónap volt mire megjött, ezek után a kistesó kb. fél évre sikerült.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én a szoptatás alatt nem estem teherbe, 1 éves volt már a baba mikor először megjött és azóta rendszertelenül. Doki szerint ez szoptatás alatt normális.Nemrég választottam el a babámat és szeretnénk kistesót,kiváncsi lettem volna, hogy volt-e más is ilyen cipőben.
2009. dec. 18. 12:49
7/8 anonim válasza:
Én 6 hónapig csak szoptattam a babát, ennek ellenére 4 hónappal a szülés után megjött.
Szoptatás alatt estem teherbe 13 hós volt a lányom. Sajnos elveszítettük a babát:(
8/8 anonim válasza:
Nekem 11 hónapos volt a lányom, mikor még javában szopizott, de én már vágytam a kistesóra. Rá egy hónapra jött meg először, mintha a testem hallgatott volna a kérésemre. A következő hónapban már terhes is lettem! A lányom utána még három hónapig szopcsizott.
Ma már a harmadik babánkat várjuk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!