Van aki most 22 23 hetes kismama, hogy vagy, kislányotok vagy fiatok lesz?
Szia kedves kérdező és a többi kismami! Én 22+6 hetes kismama vagyok. Az első kisbabámat várom, kisfiam lesz.Április 17-re vagyok kiírva. Jól vagyunk eddig minden rendben vele, én is egészen helyre rázódtam. Az elején voltam sokszor bajban mert olyan rossz volt a gyomrom, hogy alig tudtam enni valamit. A húsok még most is elég nehezen jönnek be. Azelőtt imádtam a grill csirkét de most brrr... Nem híztam sokat eddig három kilónál tarok.Bár mostanában a hátam és a derekam is időnként fájdogál.A doki szerint ez természetes, de én azt hittem majd csak később fog jelentkezni a hátfájás:-(Most időnként tornázgatok terhestornás dvd-re.Sajnos nem tudok minden nap mert még dolgozom. Mire este hazaérek(3*szállok át mire itthon vagyok 1 óra reggel, 1 este)örülök hogy élek. Még februárban lehet, hogy dolgozom, de ez még kérdéses.
Nálam elég korán jelentkezett a babócám még csak a 15. hetem volt betöltve amikor először éreztem, hogy valami kis kukac mocorog odabenn. Szó szerint olyan volt mintha egy kis kukac mászna a hasamon csak belül éreztem.Azóta meg néha akkorákat rúg, hogy van amikor összerándulok.Sőt most a héten egyszer akkorát sikerült neki, hogy látható volt hogy kidudorodott a rúgáskor a hasam.Néha nagyon harcias tud lenni:-)Nálatok kisfiú vagy kislány lesz? Te hogy viseled az édes terhet?
Üdv:Zs.22+6
Sziasztok!
Bocsi h beleszolok,nem vagyok terhes van egy 6 honapos kisfiam:).
A baratnom aprilis 11.-re van kiirva,kislanya lesz.Jol van bar sokat fajdogal hata es a dereka.Meg o is dolgozik raadasul irodai munkat(sok ulestol teljesen kivan)
Szerencsere elkerulte a rosszul let,igen jo etvagya van.
Nagyjabol ennyi:)
Nektek lanyok meg nagyon szep terhesseget es konnyu szulest kivanok!Ugyesek lesztek es szoritok ertetek.
Esetleg ha meg vannak a babak irhattok is ide h mi se maradjunk le a nagy esemenyrol.
A rosszul levos kismaminak uzenem h en is ilyen voltam meg ennyi idosen,de mar nem fog sokaig tartani.Nekem 1-2 korty hideg cola mindig segitett.
A hatfajos kismaminak uzennem h ugye a baratnomnek is ez a baja,kapott egy olyan kremet egy gyogymasszor ismerostol ami nagyon jot tett neki.Zold zsele szeru anyag,nagyon budos de tenyleg jo.Esetleg erdeklodd meg mert a nevet nem tudom,esetleg megprobalom megkerdezni.
Tenyleg bocs h bele irtam.De nekem olyan jo veletek izgulni:)
Köszönöm a hozzászólásod,bármikor szivesen fogadom a hozzászolásod és bárki másét is ide is és privátra is.Ezúton megköszönök minden választ és lányok remélem tartjuk a kapcsolatot és ha meglesznek a babák is beszámoltok róla.Kellemes Ünnepeket mindenkinek(és vigyázzon mindenki csusznak az utak).JO BABAVÁRÁST!!
éS VÁROM MAJD A SZTORIKAT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!