Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van aki most 22 23 hetes...

Van aki most 22 23 hetes kismama, hogy vagy, kislányotok vagy fiatok lesz?

Figyelt kérdés
Az én városomban nem találtam velem egyidős kismamát akivel tapasztalatot tudnék cserélni.Hátha most itt.Minden érdekel írjatok.Én április 18-ra vagyok kiírva.
2009. dec. 18. 08:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szia kedves kérdező és a többi kismami! Én 22+6 hetes kismama vagyok. Az első kisbabámat várom, kisfiam lesz.Április 17-re vagyok kiírva. Jól vagyunk eddig minden rendben vele, én is egészen helyre rázódtam. Az elején voltam sokszor bajban mert olyan rossz volt a gyomrom, hogy alig tudtam enni valamit. A húsok még most is elég nehezen jönnek be. Azelőtt imádtam a grill csirkét de most brrr... Nem híztam sokat eddig három kilónál tarok.Bár mostanában a hátam és a derekam is időnként fájdogál.A doki szerint ez természetes, de én azt hittem majd csak később fog jelentkezni a hátfájás:-(Most időnként tornázgatok terhestornás dvd-re.Sajnos nem tudok minden nap mert még dolgozom. Mire este hazaérek(3*szállok át mire itthon vagyok 1 óra reggel, 1 este)örülök hogy élek. Még februárban lehet, hogy dolgozom, de ez még kérdéses.

Nálam elég korán jelentkezett a babócám még csak a 15. hetem volt betöltve amikor először éreztem, hogy valami kis kukac mocorog odabenn. Szó szerint olyan volt mintha egy kis kukac mászna a hasamon csak belül éreztem.Azóta meg néha akkorákat rúg, hogy van amikor összerándulok.Sőt most a héten egyszer akkorát sikerült neki, hogy látható volt hogy kidudorodott a rúgáskor a hasam.Néha nagyon harcias tud lenni:-)Nálatok kisfiú vagy kislány lesz? Te hogy viseled az édes terhet?

Üdv:Zs.22+6

2009. dec. 18. 15:51
 12/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Nekem is kis harci amazonom fog születni,kislányom lesz és Csengének fogják hívni.Én hogy lekopogjam kopp-kopp,mostmár jol viselem.3*hánytam összesen de le szalad 2 kg még most híztam vissza.Én nagyon kívánós sem vagyok és az a "farkas étvány sem jelentkezett nállam eddig.Jol vagyok de már nem bánnám ha április lenne.Ha bárki szeretné velem megosztani a terhességét nagyon örülnék várom a priviket.
2009. dec. 18. 16:26
 13/15 A kérdező kommentje:
12:20 küldtem privit.
2009. dec. 18. 16:27
 14/15 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Bocsi h beleszolok,nem vagyok terhes van egy 6 honapos kisfiam:).

A baratnom aprilis 11.-re van kiirva,kislanya lesz.Jol van bar sokat fajdogal hata es a dereka.Meg o is dolgozik raadasul irodai munkat(sok ulestol teljesen kivan)

Szerencsere elkerulte a rosszul let,igen jo etvagya van.

Nagyjabol ennyi:)

Nektek lanyok meg nagyon szep terhesseget es konnyu szulest kivanok!Ugyesek lesztek es szoritok ertetek.

Esetleg ha meg vannak a babak irhattok is ide h mi se maradjunk le a nagy esemenyrol.

A rosszul levos kismaminak uzenem h en is ilyen voltam meg ennyi idosen,de mar nem fog sokaig tartani.Nekem 1-2 korty hideg cola mindig segitett.

A hatfajos kismaminak uzennem h ugye a baratnomnek is ez a baja,kapott egy olyan kremet egy gyogymasszor ismerostol ami nagyon jot tett neki.Zold zsele szeru anyag,nagyon budos de tenyleg jo.Esetleg erdeklodd meg mert a nevet nem tudom,esetleg megprobalom megkerdezni.

Tenyleg bocs h bele irtam.De nekem olyan jo veletek izgulni:)

2009. dec. 18. 17:17
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásod,bármikor szivesen fogadom a hozzászolásod és bárki másét is ide is és privátra is.Ezúton megköszönök minden választ és lányok remélem tartjuk a kapcsolatot és ha meglesznek a babák is beszámoltok róla.Kellemes Ünnepeket mindenkinek(és vigyázzon mindenki csusznak az utak).JO BABAVÁRÁST!!

éS VÁROM MAJD A SZTORIKAT.

2009. dec. 19. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!