Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van aki most 22 23 hetes...

Van aki most 22 23 hetes kismama, hogy vagy, kislányotok vagy fiatok lesz?

Figyelt kérdés
Az én városomban nem találtam velem egyidős kismamát akivel tapasztalatot tudnék cserélni.Hátha most itt.Minden érdekel írjatok.Én április 18-ra vagyok kiírva.
2009. dec. 18. 08:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
22+3 napos vagyok, április 20-ra vagyok kiírva. Még nem tudjuk, hogy fiú lesz-e vagy lány, jövő kedden megyünk 4D-re, talán ott kiderül. Jelenleg minden rendben, +6 kilónál tartok, nem vizesedem, nem keményedem, nincs visszerem, se görcs, se vérzés, se folyás, se farkasétvágy... Egyszóval élvezem a terhességemet. :-) A babám két hete mozdult meg, most már ülve is érzem, ha mocorog, olyan, mint valami nagyon erős bélmozgás.
2009. dec. 18. 10:02
 2/15 anonim ***** válasza:

én is április 18-ra vagyok kiírva, kisfiúnk lesz :) látogass el ide: [link]

Mind mind áprilisi mamik vagyunk, kb. 30 an :) és a társaság 75%-a fiút vár.

2009. dec. 18. 10:30
 3/15 anonim ***** válasza:

én 24 hetes vagyok,én április 9 re vagyok kiírva,kisfiunk lesz.nekem sincs semmi tünetem,4 kg plusznál járok,a kínai kaját kívánom ,és ennyi.16 hetes korom óta érzem a mozgását és az első babám.kb ennyi.Most te jössz!!!!neked?

ja és boldog baba várást

2009. dec. 18. 10:32
 4/15 A kérdező kommentje:
Én még egy grammot sem híztam .nekem is 16 hetesen mozdult meg és én is ettem a kínai kaját kb.három hétig semmi mást nem hívántam csak az illatos csirkét.:)Nekem kislányom lesz,most a pocakban egy örök mozgó,kíváncsi vagyok milyen lesz ha kibújik.Hogy fogják hívni a babád?Vásárolgattatok már neki valamit?
2009. dec. 18. 12:02
 5/15 anonim ***** válasza:
23 hetes vagyok, árpilis 13-ra vagyok kiírva, Szőnyben fogok szülni (remélem). Eddig +3,5 kg-nál tartok. Sajnos nekem nem sikerül megszabadulnom a reggeli émelygéstől.. de már csak néhány hónap:) Szerencsére a kisfiunk nagyon jól van, a legutolsó uh, megmutattam magát, nem köldökzsinor volt:) mert az éppen a kezében tartotta, azzal játszott:) Nagyon mocorgós, főleg este és étkezések után, mi lesz velem, ha még nőni fog ???? Készülünk a karácsonyra. A védőnőm szerint most vagyok az egyik legkritikusabb időszakban hízás tekintetében, mert a 20-30 hét között sokaknak megugrik a súlyuk és nem a baba miatt, plussz a karácsony is ugye... Azért biztos vagyok benne, hogy nem fogok éhezni, a sütiket úgysem kívánom, a többit pedig Maszatkám szelektálja :( Eltiltva semmitől nem vagyok, még küzdök a munkahelyemen:) Ha szeretnél a jövőben levelezni, szívesen válaszolok privátban is! Nagyon boldog babavárást!
2009. dec. 18. 12:20
 6/15 anonim válasza:

én most vagyok 21 hetes április 29-re vagyok kiírva. 3.ik babó lesz és kisfiú :) Én eddig nem híztam semmit ,mert az elején 5 kilót ledobtam volt miből :)

Mi most kezdjük el megvenni azokat a dolgokat amit a másik két manó tönkre tett vagy már nem bírná a harmadik kicsit. Jah és én 14 héttől érzem a mozgását,de csak most lehet érezni igazán kis virgocka amikor lefekszem este.

2009. dec. 18. 12:57
 7/15 anonim ***** válasza:

23 hetes kismama vagyok én is, április 12-re vagyunk kiírva. Nekem már van két lánykám és most kisfiam lesz, úgyhogy nagy nálunk a boldogság!

További boldog babavárást nektek!

2009. dec. 18. 12:57
 8/15 anonim ***** válasza:

[link]

Szia!

Gyere hozzánk, szívesen látunk:)Itt kb. 13-man vagyunk kismamik. Jó kis társaság.

Én 23 hetes vagyok ápr.15-re várom a gyermekem.

Csak tipp még,hogy lányka lesz.

Már van egy lányom.

Imádom a terhességet, de szívesen lennék már az utsó hónapban.

2009. dec. 18. 12:58
 9/15 anonim ***** válasza:
Szia!Én április 16 -ra várom a lányunkat!Tipikus csajszi,állandóan szétrakja a lábát a doktor bácsinak,hogy semmi kétség ne maradjon arról,hogy ő bizony kislány!:)23 hetes vagyok pont ma,tegnap voltunk UH-on,ott 30 cm hosszú volt,és 550 g-os,hogy egyem a kis szívét!:)Te tudod már,hogy milyen nevű?Hogy fogjátok hívni?
2009. dec. 18. 15:12
 10/15 anonim ***** válasza:
Előző vagyok,idáig egy kilót szedtem fel,mert az elején hányós voltam!:)
2009. dec. 18. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!