Van aki most 22 23 hetes kismama, hogy vagy, kislányotok
vagy fiatok lesz?
22+3 napos vagyok, április 20-ra vagyok kiírva. Még nem tudjuk, hogy fiú lesz-e vagy lány, jövő kedden megyünk 4D-re, talán ott kiderül. Jelenleg minden rendben, +6 kilónál tartok, nem vizesedem, nem keményedem, nincs visszerem, se görcs, se vérzés, se folyás, se farkasétvágy... Egyszóval élvezem a terhességemet. :-) A babám két hete mozdult meg, most már ülve is érzem, ha mocorog, olyan, mint valami nagyon erős bélmozgás.
2009. dec. 18. 10:02
én is április 18-ra vagyok kiírva, kisfiúnk lesz :) látogass el ide: [link]
Mind mind áprilisi mamik vagyunk, kb. 30 an :) és a társaság 75%-a fiút vár.
2009. dec. 18. 10:30
én 24 hetes vagyok,én április 9 re vagyok kiírva,kisfiunk lesz.nekem sincs semmi tünetem,4 kg plusznál járok,a kínai kaját kívánom ,és ennyi.16 hetes korom óta érzem a mozgását és az első babám.kb ennyi.Most te jössz!!!!neked?
ja és boldog baba várást
2009. dec. 18. 10:32
4/15 A kérdező kommentje:
Én még egy grammot sem híztam .nekem is 16 hetesen mozdult meg és én is ettem a kínai kaját kb.három hétig semmi mást nem hívántam csak az illatos csirkét.:)Nekem kislányom lesz,most a pocakban egy örök mozgó,kíváncsi vagyok milyen lesz ha kibújik.Hogy fogják hívni a babád?Vásárolgattatok már neki valamit?
23 hetes vagyok, árpilis 13-ra vagyok kiírva, Szőnyben fogok szülni (remélem). Eddig +3,5 kg-nál tartok. Sajnos nekem nem sikerül megszabadulnom a reggeli émelygéstől.. de már csak néhány hónap:) Szerencsére a kisfiunk nagyon jól van, a legutolsó uh, megmutattam magát, nem köldökzsinor volt:) mert az éppen a kezében tartotta, azzal játszott:) Nagyon mocorgós, főleg este és étkezések után, mi lesz velem, ha még nőni fog ???? Készülünk a karácsonyra. A védőnőm szerint most vagyok az egyik legkritikusabb időszakban hízás tekintetében, mert a 20-30 hét között sokaknak megugrik a súlyuk és nem a baba miatt, plussz a karácsony is ugye... Azért biztos vagyok benne, hogy nem fogok éhezni, a sütiket úgysem kívánom, a többit pedig Maszatkám szelektálja :( Eltiltva semmitől nem vagyok, még küzdök a munkahelyemen:) Ha szeretnél a jövőben levelezni, szívesen válaszolok privátban is! Nagyon boldog babavárást!
2009. dec. 18. 12:20
6/15 anonim válasza:
én most vagyok 21 hetes április 29-re vagyok kiírva. 3.ik babó lesz és kisfiú :) Én eddig nem híztam semmit ,mert az elején 5 kilót ledobtam volt miből :)
Mi most kezdjük el megvenni azokat a dolgokat amit a másik két manó tönkre tett vagy már nem bírná a harmadik kicsit. Jah és én 14 héttől érzem a mozgását,de csak most lehet érezni igazán kis virgocka amikor lefekszem este.
2009. dec. 18. 12:57
23 hetes kismama vagyok én is, április 12-re vagyunk kiírva. Nekem már van két lánykám és most kisfiam lesz, úgyhogy nagy nálunk a boldogság!
További boldog babavárást nektek!
2009. dec. 18. 12:57
[link]
Szia!
Gyere hozzánk, szívesen látunk:)Itt kb. 13-man vagyunk kismamik. Jó kis társaság.
Én 23 hetes vagyok ápr.15-re várom a gyermekem.
Csak tipp még,hogy lányka lesz.
Már van egy lányom.
Imádom a terhességet, de szívesen lennék már az utsó hónapban.
2009. dec. 18. 12:58
Szia!Én április 16 -ra várom a lányunkat!Tipikus csajszi,állandóan szétrakja a lábát a doktor bácsinak,hogy semmi kétség ne maradjon arról,hogy ő bizony kislány!:)23 hetes vagyok pont ma,tegnap voltunk UH-on,ott 30 cm hosszú volt,és 550 g-os,hogy egyem a kis szívét!:)Te tudod már,hogy milyen nevű?Hogy fogjátok hívni?
2009. dec. 18. 15:12
Előző vagyok,idáig egy kilót szedtem fel,mert az elején hányós voltam!:)
2009. dec. 18. 15:13
Kapcsolódó kérdések: