Védőnő minden alkalommal megnézi a vizeletben a bacikat? Vérnyomás és testsúly mérésen kívül mit szokott csinálni? Mert nekem semmit!
Nekem áprilisban az sztkban nézték meg utoljára a vizeletemet.Kiskönyvemben többször be is írta a vizelethez,hogy negatív.pedig meg sem nézte egyszersem.Mostani vizeletemben amit szintén az sztkban néztek meg 6x több baktérium volt,mint a megengedett.erre is azt mondta a védőnőm ne foglalkozzak vele.szerintem ez nem normális dolog!
20 hetes vagyok
Nekem csak akkor nézte a védőnő a vizeletet amikor magas volt a mérnyomásom.De akkor sem a bacikat, hanem, hogy nincs-e benne vmi ami a toxokémiára utal.
Mindig a kóerházban néznek vizeletet, nekem is csak most fogják minden héten ellenőrizni.37 hetes
A védőnővel való találozás alkalmával nekem is megnézi a vizeletet, vérnyomást, testsúlyt, valamint a szívhangot. (Minden egyes alkalommal!) Rákérdez, hogy hogy érzem magam, megnézi, nem vizesedek-e stb. A kiskönyvbe pedig beleírja a nőgyógyász által kiadott eredményeket a leletek alapján és azokat az információkat is, melyeket ő nézett meg.
Állj a sarkadra és mondd meg, hogy igenis foglalkozol az eredményeddel, mert nem jót mutat.
Holnap talán sikerül elvinnem a vizeletem a háziorvoshoz. ma is elvittem csak a szabadságolások miatt zárva voltak...
amikor a védőnőmnél vagyok maximum10 percet vagyok bent nála és ebből minden egyes alkalommal legalább 5-6 percet telefonál.őt hívják és jókat cseverészik én meg ott ülök mellette és nézek ki a fejemből.szívhangot egyszer sem nézett....
Nekem a védőnőmhöz most először kellett vizeletet vinnem, most vagyok 23+3 hetes. Előtte csak 1szer néztek teljes vizeletet. Úgyhogy szerintem emiatt ne aggódj. Nekem se nézett még szívhangot, mondta hogy a 28. héttől szokta csak, szóval szerintem emiatt se idegeskedj.
Mondjuk én is 40 percet szoktam nála bent lenni, meg kérdezget meg elbeszélgetünk, úgyhogy ebből a szempontból furi, de lehet majd változni fog.
Szia!
Szerintem először is állj sarkadra és támadd le, hogy úgy hallottad, mindenhol nézik a vizeletet! Én 3 hetente járok védőnőhöz, (lehet soknak hangzik, de én nem bánom), megméri a végnyomásom, minden alkalomra vinnem kell reggeli vizeletet, megméri a súlyom, beírja a legutóbbi találkozás óta összegyűlt papírok adatait a kiskönyvbe, és nekem is azt mondta, hogy a 28. héttől kötelező szívhangot nézni, (én rákérdeztem hogy azt olvastam hogy nézniük kell azt is , arra mondta), aztán megnézte már most, 22 hetesen.
És azt mondta mostantól már adatokat is mér: a méh magasságát, derék méretét, másra most hírtelen nem És el is beszélget, kérdezhetek tőle. Szóval próbálj határozott lenni, talán máshogy áll hozzád!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!