Sok a gyomorsavam. Reggelente hányok és egész nap émelygek, fáj a fejem. A sok savra mit ajánlotok?
Szia!Savra a cukormentes RENNIE-t ajánlom. Hatásos és szabad a terheseknek is!
Hányásra, émelygésre csak annyi, hogy soha ne hagyd, hogy üres legyen a gyomrod. Mindig rágcsálj valamit.......előbb utóbb jobb lesz!
Szia!
Nekem kiskorom óta refluxom van. Vagyis sok olyan kaja van, amitől sok a gyomorsavam és ég a gyomrom. Nekem úgy ajánlottak egy rost tablettát, amit kaja után kell bevennem és mivel lugosít nem lesz sok savam. Most már bármit ehetek. Nagyon örülök neki!
Ha érdekel szívesen megírom a nevét!
Szép napot!
Bocsi azt elfelejtettem mondani, hogy mikor kismama voltam, akkor is szedhettem, mert semmi káros anyagot nem tartalmaz, nem gyógyszer!
Szép napot mégegyszer!
Szia! Sok sok tej. Nekem ez bevált.
Én is nagyon gyomorégős voltam főleg így a vége felé, mondtam is, hogy lízingelni kellene egy tehenet, a parkolóban elférne. Amúgy van rá homeós bogyó is, nem tudom a nevét, de a patikában nagyon értenek hozzá, de mivel nekem a tej segített ezért nem vettem mást.
39 km
Rennie, és a legjobb az anacid!Nekem engedte a dokim, és ezt iszom!
A hányingerre b6 és enni, enni, és enni!Mindig keveset, sok folyadékkal!Pl teát hidegen csak kortyolva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!