Nyíregyházán hová tudunk elmenni 4D ultrahangra, és mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Első gyermekünkkel Debrecenbe voltunk, de Nyíreygháza közelebb van.2014. márc. 28. 06:59
1/8 anonim válasza:
bocsi h nem válaszolok de erre én is kìváncsi vagyok:)
2/8 anonim válasza:
Medve 4D. Szegfű utca. Csak ajánlani tudom. medve László felesége csinálja,nagyon pontos,kedves,türelmes. A légkör, környezet is nyugodt, tökéletes.A gép is modern, jó a felbontása-ellenben más hellyel.Voltunk Nyíregyházán máshol is, arról csak negatív tapasztalatot tudok mondani. Az árak: Van 7000 ft-os csomag, 2 nyomtatott kép + pár darab kép CD-n, Van 10.000 ft-os, amiben már benne van egy rövidebb 15 perc körüli felvétel CD-n,+ képek Cd-n, és 2db nyomtatott kép. Van a 12000 ami ugyanaz mint az előző, csak hosszabb felvétellel. Ha többször is mentek terhesség alatt akkor pedig a 2.-tól kedvezmény jár. Nagyon ajánlom, igazi élmény. :)
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
Amit még kihagytam, hogy kapsz egy mappát a lelettel. Méretek, súlybecslés, lepény állapota stb. rajta van.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi.
2014. márc. 29. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!