Igaza volt az orvosnak? Vagy ez már durva?
Figyelt kérdés
Elkísértem tesómat gondozásra. 6. hónapos terhes és bizony már felszedett vagy 20 kilót. Én hiába beszéltem neki és az orvos is többször figyelmeztette már, hogy ez így nem jó. A doki ma is hümmögött, hogy újra felszaladt két és fél kiló. Erre a tesóm mosolyogva: tudja doktor úr, hogy kettő helyett kell enni. Erre a doki: és csókolom, mit tetszik várni? Elefántot? Mert annak a születési súlya felelne meg a kegyed két fős étkezésének. A tesóm meg sem tudott szólalni. Igaz azóta előkereste a táplálkozási tanácsadó papírját. Szörnyű vagyok, hogy a dokinak adok igazat? De féltem a tesómat és az unokaöcsköst!2014. márc. 27. 17:19
11/12 anonim válasza:
Valóban probléma, hogy ennyit felszedett és hol van még a vége. Igaza van a dokinak ez egyértelmű. Baja nem lesz a babának attól, hogy ennyit eszik, (kivéve ha azért hízott ennyit mert kezeletlen cukra van, de nem hiszem) Attól is függ mennyiről kezdte a terhességet mert ha amúgy nádszál vékony akkor remélhetőleg szülés után lemegy a plusz kiló, ha amúgy is teltebb volt és még plusz hízott is hát akkor nehezen fog a most felszedett súly is lemenni. Terhesen betudja az ember a súlyfelesleget a babának, csak hát mikor kijön a baba és a súly ott marad akkor jön a kétségbeesés, hogy "basszus rohadtul meghíztam, bálna lett belőlem". Ha sikerül szoptatnia az elég jó "fogyókúra", de nem ennyire.
12/12 anonim válasza:
Bocs, de 5 perce folyamatosan röhögök.
Fölöttem már leírták a lényeget. Boldog babavárást a tesódnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!