Másnak sincs befordulva a baba?
Engem meg nem ijesztgetett senki, én magam voltam betojva, hogy császár lesz a vége. 32 hetesen is faros volt még, ráadásul becsült súlya 2600g volt. Féltem, hogy ha így gyarapszik, nem lesz helye időben megfordulni, de szerencsére a 34 hét körül megfordult. Pont tegnap voltam uh-on, lefelé van a kicsike.
37+5 kismami
Szia!
1 hónapos a kisfiam,nem fordult be,császár lett belőle,de volt egy kismama az osztályon mikor szültem,akinek utolsó nap fordult be,szóval fel a fejjel,még bármi lehet!Ja,a császár sem borzasztó,amugy én is szüléspárti vagyok,de nem érzem úgy hogy lemaradtam volna valamiről,itt a kisfiam,épen,egészségesen,ez a legfontosabb!Mindenkinek egy kalappal!Üdv:1 hós anyuci
Szia!
Nekem 31 hetesen fordult farral, aztán a 36(!). héten állt irányba. 3770gr-mal született, és mostmár 15 hónapos :-) Minden rendben lesz. Ha megfordul, megfordul, ha nem (mert nincs elég helye, vagy úgy nem lenne neki biztonságos), akkor megcsászároznak.
Mindig elcsodalkozom, hogy orvosok, akik ugyanabban az orszagban praktizalnak ennyire ellentetesen tudnak hozzaallni fontos dolgokhoz..N.
A lenyeg: az elso babam 28 hetesen fejjel lefele volt mar, de a doki azt mondta, hogy ez nem jelent semmit, siman megfordulhat (egyebkent a meretei 30 hetesek voltak). 30 hetesen masik doki nezett uh-val, akkor ismet faros volt, o sem ijesztgetett. 33 hetesen a szuleszno tapogatta a fekvest, ismet fejvegu volt es csak annyit mondott, hogy remelhetoleg igy marad.
Most a 2. babammal vagyok a 31. hetben, rendkivul mozgekony baba, en most igen vekony vagyok, minden rezduleset erzem. Meg siman mozog.
a mult heten peldaul ketszer is helyzetet valtott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!