Aloe First Spray alkalmazható hüvelygyulladásra terhesség alatt is? 34h. Km
na erre még nem próbáltam, de szerintem nyugodtan. mi mindent fújunk vele, mert nagyon jó.
ártani biztos nem árt, próbáld ki.
Nekem kifejezetten ajánlotta a védőnő.
De a legjobb az lenne, ha a nőgyógyászodat is megkérdeznéd.
Nekem az Aktivátort ajánlotta egy doki, vagy félreértettem? Egy biztos, nem árthat.
21 hetes vagyok.
Ismered a Berry nektárt? Kifejezetten ilyen problémákra való. Én minden reggel, éhgyomorra iszom egy kupicával, mert hajlamos vagyok felfázásra, gyulladásokra. Ezenkívűl a tőzegáfonya tea/kapszula, illetve az aszalt piros áfonya (szerintem sokkal finomabb, mint a mazsola, igaz hogy drágább).
21 hetes kismami
4. válaszoló vagyok.
Nyugodtan használhatod, mert én pl. a kisebbik lánykám könyökhajlatában használtam, mikor ekcémás volt, és a sok kenőcs, meg szteroidos krémek sem segítettek, csakis addig, míg tartott a kezelés. Rá 1-2 hétre újra előjöttek a panaszok. Aztán elkezdtük az aloe alkalmazását és azóta nem ismerjük ezt a bőrproblémát és nem is jött vissza utána sem.
40 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!