Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek? Minden megváltozot...

Mit tegyek? Minden megváltozott, vele vagy nélküle?

Figyelt kérdés
20 hetes terhes vagyok!eddig minden gyönyörű volt..de tegnap este összekaptam a párommal,aki lelépett a haverjaival bosszúból..azt mondta hogy nem engedem sehová...de én nem mondtam neki ilyet!!nem is akart eddig menni..lényeg hogy éjszaka mikor hazajött akkor csúnyán vitatkoztunk mira ő a fejemhez vágta, hogy nem akar velem élni..!!!!!!!!!!!aztán sírtam, vígasztalt,azt mondta kicsúszott a száján idegből!de ilyen?most elment dolgozni,azt mondta majd megbeszéljük...hát persze..én meg itthon meghalok:'(:( mit tegyek?nélküle nem bírom..de lehet vele sem:(
2009. dec. 17. 13:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Úgy látom másnál is nehéz ez az időszak. 21hetes vagyok 1-2hete irtózatosan fáradt (mondjuk nem is keveset dolgozok), már nagyon nem bírom. Szinte nincs nap sírás nélkül. No, és persze van veszekedés is. Ne aggódj, nálunk is sok olyan kicsúszik a szánkon, amit abban a pillanatban megbánunk.

Azt hittem ez az ideges feszültség nem lesz a második trimeszterben, de lehet vízválasztó ez a pár hét.

Már alig várom, hogy csillapodjanak a hormonjaim, gondolom a férjem is várja, mert én őrülök meg magamtól, nemhogy ő!

2009. dec. 17. 14:28
 12/16 anonim ***** válasza:
van ez igy masnal is.En mar a 2ik babamat vartam anikr volt a lagzink,akkor voltam 5 ho terhes ,valamin osszekaptunk de nekunk akkor mar volt egy 2 es fel eves fiunk is en azt mondtam neki ha nem lenne minden elrendezve a lagzihoz biztos hozzad nem mennek.ezzel jobban soha nem tudtam megbantani ,de megis hozzamentem azota a 5 hos baba 2 eves mult es most varjuk a harmadikat 7 hetesen.ti is megbeszelitek es minden okes lesz.Kellemes unnepeket elore is.
2009. dec. 17. 14:58
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekünk most lesz az esküvőnk és mi is csúnyán összekaptunk múlt héten. De szerencsére rendezőtek a dolgok, mert együtt akarjuk leélni az életünket. Ne aggódj! Biztos minden rendben lesz.
2009. dec. 17. 20:34
 14/16 anonim ***** válasza:

Én úgy vagyok vele, hogy apának idő kell. Már 28. hetesek vagyunk, de még egyszer sem tette a pocakra a kezét, hogy érezze a rúgást. Pedig nagyon örült, mikor megtudta, hogy nemsokára már 3-an leszünk.

Éjjelente gyakran sírok fel álmomban, nappal többször volt már ajtócsapkodás és tányértörés. De utána mindig kibékültünk.

Idő kell neki, hogy felfogja: gyereke lesz! Nála nem tombolnak a hormonok, nem nő a pocak, nem rugdossa odabennt semmi. Csoda hát, hogy nekik kissé nehezebb feldolgozni ezt az egészet?

Nő a felelősségük, már nem csak kettőn áll a vásár, hanem a pici is közbeszól, már nem a haver az első, hanem a gyerek, stb.

Idő kell nekik, míg feldolgozzák.

Az én férjem legkésőbb a gyerekkel együtt felnő. Mert ő ilyen, és kész. Minden pasi másként reagálja le a dolgokat. Lehet, hogy a tiédre most jött rá a frász, hogy "és akkor most mi lesz"?

Majd kibékültök, és megy minden tovább.

2009. dec. 18. 11:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, nem lesz semmi baj. én 34 hetes terhes vagyok, én is kapatm az ívet a 20. héttől elég sokáig. Volt már olyan is, hogy dns tesztet akar, belementem, legyen, mert tudom, hogy az övé a kiscsajszi. Nem egyszer vitáztunk elég csúnyán, s mikor arról volt szó, h hazaköltözöm, pakoltama cuccom, és megjelent az ajtóban, h nem mész sehová.. Csak a feszültség van rajtuk ilyenkor. Nehezen tudják elfogadni, hogy apucik lesznek. :)
2009. dec. 18. 14:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Igaz már én érzem most azt, hogy véget vetek ennek. Lényeg, hogy üljhetek le, és beszélgessetek sokat :) boldog babavárást! :)
2009. dec. 18. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!